Viitorul sună excelent pentru Simona Halep. Ce au observat experții la New York

Viitorul sună excelent pentru Simona Halep. Ce au observat experții la New York
Experții au observat la ea un detaliu important

Experții de la New York s-au declarat încântați despre viitorul Simonei Halep. Ea a evoluat foarte bine la US Open.

Experții de la New York, încântați de Simona Halep

Simona Halep are un viitor strălucit. Sportiva se pregătește pentru nunta ei, care va avea loc săptămâna viitoare.

Nu doar pe plan personal îi merge bine tenismenei, ci și în plan profesional, mai ales ținând cont de meciurile pe care le-a jucat.

Simona Halep a scăpat de problemele medicale și a reușit să lege patru meciuri la un turneu de Grand Slam.

Mai mult, sportiva a lucrat la serviciu, lucru care s-a văzut și care îi poate fi de mare ajutor de acum încolo. Asta a spus și Mats Wilander, expertul Eurosport.

Ce spun experții despre sportiva româncă

Suedezul a analizat parcursul Simonei Halep la New York

Cred că este pe drumul cel bun. Simona a venit la turneu şi cred că a jucat bine, a luptat din greu şi a părut să încerce să fie mai agresivă. Şi-a schimbat uşor serviciul, cu o aruncare mai joasă a mingii şi a riscat puţin mai mult.

„Pentru jucătoarele ca ea, care au ajuns la o vârstă şi au făcut o carieră din jocul constant şi atitudinea bună, soluţia este să adauge mai multă creativitate, varietate şi să fie puţin mai agresive tactic. Să urce la fileu puţin şi să încerce să facă tot posibilul să menţină intensitatea jocului la fel de crescută ca la 20 de ani, fiindcă asta nu se întâmplă decât dacă îşi schimbă uşor stilul de joc.

Nimeni nu va putea să aibă aceeaşi intensitate ca la 20 de ani cu un stil de joc neschimbat. Trebuie să-l schimbe pe parcurs pentru a găsi acea intensitate şi cred că Simona este pe drumul cel bun din acest punct de vedere.

Ceea ce lumea nu realizează este că Simona trebuie să joace meciuri. Nu contează cât de mult se antrenează, ci are nevoie de meciuri, să joace de 2-3 ori pe săptămână pentru restul sezonului. Are nevoie de 15-20 de meciuri, după care urmează pre-sezonul şi va fi pregătită pentru Australian Open. 

Antrenamentele şi lovitul mingii nu îi lipsesc. Lupta în sine din meciuri este cea care îi lipseşte, în acest moment. A trecut o perioadă de când nu mai jucase sau câştigase meciuri de top, iar asta poate veni numai participând la turnee”, a spus el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI