Video. Urmărire ca în filmele de acțiune pe străzile din Iași. Polițiștii au tras peste 30 de focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist. Finalul este neașteptat

Video. Urmărire ca în filmele de acțiune pe străzile din Iași. Polițiștii au tras peste 30 de focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist. Finalul este neașteptat
Video. Urmărire ca în filmele de acțiune pe un bulevard din Iași. Polițiștii au tras peste 30 de focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist. Finalul este neașteptat Sursă poză: b1.ro

Momente de maximă intensitate au trăit duminică dimineața polițiștii din Iași, după ce un șofer cu probleme de comportament a pus pe fugă mai multe patrule de poliție. Individul a fost observat după ce a staționat cu mașina, având avariile în funcțiune. La un control de rutină, polițiștii au simțit că ceva ciudat se petrece.

Cum a avut loc urmărirea

Atunci când polițiștii l-au văzut pe șofer staționat pe partea dreaptă cu motorul pornit și cu avariile în funcțiune i-au adresat câteva întrebări. Pentru că nu se afla într-o stare în care să reușească să lege un răspuns concret și normal, autoritățile i-au cerut acestuia să se legitimeze.

În acel moment, bărbatul a început o cursă nebună pe bulevardele din oraș, iar polițiștii au fost nevoiți să solicite întăriri. Șoferul teribilist a mers preț de șapte kilometri cu o viteză care încălca orice regulă de circulație, iar oamenii legii au tras peste 30 de focuri de armă pentru a reuși să-l oprească.

Rezultatele testării alcoolscopice

Într-un final, după aproape 30 de minute de adrenalină și suspans, șoferul s-a oprit într-un stâlp. În urma testelor realizate de polițiști, s-a dovedit că individul nu consumase alcool, însă se așteaptă rezultatele analizelor, pentru a afla dacă nu se afla sub influența altor substanțe nocive.

În urma incidentului, bărbatul recalcitrant a suferit mai multe traumatisme, iar unul dintre polițiști a fost și el rănit.

Urmărire ca în filmele de acțiune pe străzile din Iaș
Urmărire ca în filmele de acțiune pe străzile din Iaș

„Prezenta mai multe contuzii și plăgi, o contuzie de umăr drept, o plagă posibil împușcată la nivelul umărului stâng, fără retenție de corpi străini, mai multe contuzii faciale, un traumatism cranio cerebral, fără pierderea stării de conștiență. Emoțional era agitat și afectat pacientul”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, potrivit libertatea.ro.

Potrivit medicilor psihiatrici, unul dintre motivele pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest ar putea fi frica. Conform autorităților, fugarul nu prezintă alte antecedente penale.

Vezi imagini din timpul „misiunii imposibile” (sursă bzi.ro):

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI