VIDEO Primar prins de radarul Poliției Rutiere. ”Nu avem timp de asta! În sun pe Vela!”

VIDEO Primar prins de radarul Poliției Rutiere. ”Nu avem timp de asta! În sun pe Vela!”
Primar prins de radarul Poliției Rutiere

Ce sancțiune…când există cunoștințe voitoare să te scape de răspundere? Iată reacția unui primar prins de radarul Poliției Rutiere? Cum încearcă să-și „astupe” greșeala și cu ce amenințări vine către organele de poliției?

VIDEO Primar prins de radarul Poliției Rutiere

Viața României este zdruncinată în perioada aceasta, dar altora le arde în continuare de ilegalități minore. Se pare că pentru unii lecțiile vor fi învățate cu mult prea târziu, drept exemplu îl avem pe primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu. Acesta a fost protagonistul unor scene jenante pentru postura în care se află, după ce nu și-a recunoscut greșeala și a venit cu amenințări către organele de poliție care l-au înștiințat că încalcă legea, făcându-și astfel datoria. Imaginile video vin din partea colegului polițistului cu care se certa primarul. Totul s-a petrecut vineri, 20 martie, după ce primarul venise de la o întâlnire ținută la Prefectură pe tema combaterii pandemiei de coronavirus.

Primar prins de radarul Poliției Rutiere
Primar prins de radarul Poliției Rutiere

„De la invocarea spiritelor şi până la înşiruirea tuturor şefilor pe care el îi ştia: , primarul îi ameninţă pe cei doi poliţişti şi îi denigrează întrebându-i de ce stau . Mai mult, primarul invocă chiar starea de urgenţă pentru a scăpa de amendă afirmând că el vine de la şedinţa de la Prefectură unde i s-a spus să se grăbească să , iar el nu este lăsat pentru că a fost oprit şi i se aplică amendă”
Sindicatul Polițiștilor Europeni Europol

#IPJGiurgiu ? #CORONAVIRUS" În loc să lase capul plecat, să-și primească procesul verbal de contravenție și să-și achite spășit amenda, cocalarul politic Marian Pătuleanu a început să înșire nume ale șefilor Poliției Giurgiu și să #amenințe agenții Poliției Române.Scuza lui pentru depășirea vitezei regulamentare? Ridicolă! Pătuleanu le-a spus agenților de poliție că se grăbea să bage oamenii în izolare că așa i-au spus șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu. ”Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu (n.r. Seful IPJ Giurgiu) și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit”, urlă Pătuleanu către agenții de poliție.Mai mult decât atât, Pătuleanu probabil consideră comuna Singureni a fi tarlaua lui proprietate personală, în criza de isterie acuzând polițiștii că stau pe proprietatea lui fără să-i ceară voie. Stați liniștiți, Pătuleanu „veghează dă coronavirus”, cum ar veni. Parcă-l și văd trăgându-și chiloții peste pantaloni, punându-și pe spate mușamaua de pe masă și alergând după COVID-19 cu Maybachul ca să-l gonească din comună atunci când apar „oamenii ăia răi” de la Poliția Rutieră care l-au tras pe dreapta tocmai când era pe punctul de a ne scăpa de coronavirus.Astfel de comportamente de cocalari politici nu sunt singulare în județul Giurgiu. Desigur, nu ar avea cum să fie deoarece Bădălău și-a ales colegii după „chipul și asemănarea lui”.Marian Pătuleanu a fost, în cele din urmă, sancționat contravențional dar circul pe care l-a făcut trebuie cunoscut de giurgiuvenii care să-și aleagă edilii în cunoștință de cauză.Este inadmisibil ca un astfel de specimen să fie tolerat într-o societate normală. "Sursa giurgiu-acid.ro

Publicată de Polițiști – Uniți Suntem Puternici pe Vineri, 20 martie 2020

Polițtiștii versus primarul din Singureni

Marian Pătuleanu nu se oprește din a sfii oamenii legii, ba chiar vine cu acuzații pentru faptul că aceștia stăteau cu mașina pe pământul lui. Polițiștii de la Rutieră nu au fost deloc impresionați de țipetele și amenințările primarului care a început să invoce nume din Poliţie şi chiar al ministrului de Interne. În acest context, autoritățile s-au văzut nevoite să-i aplice amenda cuvenită de 4.500 de lei pentru faptele săvârșite.