VIDEO O pasageră a ieșit pe ușa de urgență a avionului și a stat pe aripă. E incredibil ce a urmat în câteva minute

VIDEO O pasageră a ieșit pe ușa de urgență a avionului și a stat pe aripă. E incredibil ce a urmat în câteva minute
VIDEO O pasageră a ieșit pe ușa de urgență a avionului și a stat pe aripă. E incredibil ce a urmat în câteva minute

„Aveam nevoie de puțin aer“. Aceasta a fost răspunsul unei pasagere care a ieșit pe ușa de urgență a avionului și a ajuns afară. Femeia se întorcea din Turcia, din vacanță. E incredibil ce a urmat.

O pasageră a ieșit pe ușa de urgență a avionului să „ia puțin aer“

O femeie care se întorcea din concediu, din Turcia, a pus în dificultate echipajul unui avion Boeing 737 al Ukraine International Airlines. Pasagera a ieșit pe ușa de urgență a aeronavei, în timp ce pilotul aștepta OK-ul pentru a le permite oamenilor să coboare.

Întrebată cum își explică gestul șocant, femeia a spus că „avea nevoie de aer“. Aceasta era însoțită de soțul și de copilul lor. Deschiderea ușii de urgență nu i-a pus mari probleme, așa că a ieșit repede afară să se „împrospăteze“. Echipajul avionului, securitatea aeroportului și Poliția au intrat în alertă și i-au cerut pasagerei buclucașe să revină rapid la locul ei. Ulterior, aceasta a fost testată pentru droguri și alcool, însă nu a fost găsită pozitiv.

Aflat pe pistă, avionul a întârziat cu câteva zeci de minute accesul, spre nemulțumirea pasagerilor, care și-au pierdut răbdarea.

Un pasager a confundat ușa de urgență cu ușa de la baie

Genul acesta de întâmplări se petrec din când în când, astfel că cea relatată mai sus nu este prima și, probabil, nici ultima. Anul trecut, un pasager a deschis ușa de urgență a avionului, după ce a condundat-o cu ușa de la toaletă. Bărbatul, care efectua un zbor pe ruta Marea Britanie – Pakistan, a provocat întârzieri uriașe.

Potrivit anunțului companiei aeriene de atunci, zborul 702, operat de Pakistan International Airlines (PIA), trebuia să decoleze de la Manchester, Regatul Unit, cu destinația Islamabad, Pakistan, însă a avut o întârziere de 7 ore.

Din cauza incidentului, „toboganul destinat ieșirii s-a declanșat automat“, motiv pentru care cei patruzeci de pasageri au fost dați jos din avion. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene declara că bărbatul a deschis ușa de urgență crezând că este cea de la baie și că niciun alt pasager nu a fost afectat de incident.

Un alt caz șocant s-a petrecut în luna mai a lui 2019, când un pasager în vârstă a fost arestat și reținut pentru punerea în pericol a aparatului de zbor. Acesta a încercat să deschidă o ieșire de urgență, în timp ce aeronava staționa. Pentru că nu a vrut să-și aștepte rândul la coada de la debarcare, pasagerul, identificat după numele său de familie, Song, a deschis o ușă de urgență aflată lângă locul lui, după ce avionul a aterizat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI