VIDEO Gestul indecent făcut de Adelina Pestrițu în public. S-a jenat imediat și a tras de haine

VIDEO Gestul indecent făcut de Adelina Pestrițu în public. S-a jenat imediat și a tras de haine
VIDEO Gestul indecent făcut de Adelina Pestrițu în public. S-a jenat imediat și a tras de haine

Fosta prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestrițu, a fost protagonista unor scene incitante petrecute la o terasă din București.

Gestul indecent făcut în public de Adelina Pestrițu

După ce a refăcut o scenă cunoscută a lui Marilyn Monroe, Adelinei Pestrițu i s-a văzut lenjeria intimă. După ce imaginile au fost făcute publice chiar de către ea, mulți internauți le-au pus pe repeat.

Adelina Pestrițu, îmbrăcată  într-o rochie de culoare fucsia, elegantă s-a lăsat filmată în timp ce face un salt spectaculos. Ținuta s-a ridicat în timpul săriturii mai mult decât vedeta și-ar fi dorit și i s-a văzut posteriorul tonifiat. În imagini se vede și reacția ei după ce și-a dat seama că i s-a văzut și lenjeria intimă.

Ce au spus fanii Adelinei despre filmuleț

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Scena Marilyn Monroe in varianta romaneasca ??? #happymonday #meandfreddy

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe


În descrierea pusă de Adelina Pestrițu la filmarea haioasă urcată pe contul ei pe Instagram, vedeta a scris: ”Scena Marilyn Monroe, în varianta românească ??? #happymonday #meandfreddy” .

La postare au reacționat mai mulți fani ai fostei prezentatoare, cinci dintre comentariile strânse de aceasta au fost: “Ți-a ieșit!”, “Scena Marilyn Monroe? Serios? Nu prea cred…”, “I-ai făcut fericiți pe cei din spate”, “Ești perfectă, draga noastră Adelina!!”, “Demențiala rochia, de unde o ai?”

Declarațiile Adelinei Pestrițu despre revenirea în showbiz

După ce a fost întrebată de un fan dacă dorește să revină pe micile ecrane, vedeta a răspuns:

”De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu ceea ce fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe