Adelina Pestrițu, în cel mai ciudat costum de baie. Fanii au jignit-o: ”Zici că ești bebeluș cu pampers”

Adelina Pestrițu, în cel mai ciudat costum de baie. Fanii au jignit-o: ”Zici că ești bebeluș cu pampers”

Adelina Pestrițu s-a fotografiat în costum de baie, dar reacțiile celor care au văzut-o nu au fost chiar cele așteptate de frumoasa brunetă. Astfel, în cea mai recentă imagine postată pe contul ei de socializare, Adelina Pestrițu apare într-un costum de baie format din două piese, cu diferite imprimeuri.

Adelina Pestrițu, în cel mai ciudat costum de baie

Partea de jos a costumului este cu talie înaltă, iar internauții i-au atras atenția fostei vedete de televiziune că nu acel costum de baie nu o avantajează deloc.

Cum au jignit-o fanii

”Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”, ”Chiar arăta mult mai bine înainte de toate intervențiile făcute. Era naturală, avea un corp frumos, era frumoasă”, ”Chiloții sunt funny, dar nu îți vine bine un chilot cu talie înaltă, ai așa un corp frumos, e păcat să ascunzi ceva”, ”Era mai frumoasă înainte pe când avea o relație cu Vârciu”, ”Te-ai urâțit de tot, păcat că ai fost atât de frumoasă”, ”Păcat de tine și de frumusețea pe care o aveai odată, naturală”, ”Arată bine femeia, dar budigăii ăia sunt piesa de rezistență din această poză. Pampers reutilizabil. Și cum ea e numai piele și os, ies în evidență strașnic, mai mult ca silicoanele”, ”Acești chiloți mai mult seamănă a scutec”, ”Sâni mult prea mari pentru acest corp”, ”Da, toată numai operații, cauciuc, fițe”, ”Chiloții ăia nu te avantajează deloc, scapă de ei repede, aruncă-i undeva departe, sunt oribili”, ”Combinația face slipul să arate nașpa”, ”Cu aceste silicoane uriașe semeni cu o vampă”, ”Schelet ambulant”, ”Mergi și schimbă-te că arăți rău de tot”, ”Niște oase acoperite cu piele”, ”Sunt mai mari sânii decât capul”, ”Mult prea slabă”, ”de ce nu ți-ai tras chiloții până la gât?”, ”Parcă asamblată bucată cu bucată din corpuri diferite”, ”Chiloții cu talie înaltă sunt foarte urâți”, ”parcă ai gogoșari pe tine”, ”Chiloței de bunicuță”, au fost reacțiile neașteptate ale internauților la vederea Adelinei Pestrițu.

De menționat este că Adelina Pestrițu a recunoscut că a trecut de-a lungul timpului prin transformări de ordin estetic. De altfel, în urmă cu mulți ani, aceasta a suferit o operație la nas și a trecut prin chinuri teribile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI