VIDEO Craiova, patria de o zi a PSD. Liviu Dragnea și iubita Irina, baie de mulțime

VIDEO Craiova, patria de o zi a PSD. Liviu Dragnea și iubita Irina, baie de mulțime

Craiova – invadată de PSD. Un miting de amploare este organizat astăzi de social-democrați, o acțiune electorală în vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Organizatorii susțin că 40.000 se vor aduna în total la Craiova pentru a deschide șirul de manifestări. La această primă acțiune, vedetă este Liviu Dragnea.

Șeful PSD a venit la Craiova însoțit de iubita sa, Irina. Cei doi au făcut o baie de mulțime, evident, printre susținători.

Craiova: serbare pentru PSD. Se prezintă candidații

În prima linie la Craiova se află Claudiu Manda, șeful comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, alături de proaspăta soție, Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii.

Claudiu Manda a prezentat în fața miilor de persoane adunate la miting candidații PSD la europarlamentare.

Pe scenă se află, între alții, Rovana Plumb, actual ministru al Fondurilor Europene, cap de listă pentru PSD la europarlamentare, Maria Grapini, eurodeputată și Dan Nica, fost ministru al Comunicațiilor.

Olguța Vasilescu: „Frații mei! Nu pot ei bloca cât putem noi vota!”

Într-un discurs susținut pe scena amplasată pentru mai-marii PSD, Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei a declarat că România ar avea în prezent cel mai scăzut șomaj de la Revoluția din 1989 încoace.

Olguța Vasilescu a precizat că și-a dorit să devină ministru al Transporturilor ca să se asigure că drumul expres Craiova – Pitești se va realiza. Oricum, susține fostul primar al Craiovei, drumul se va face. I-a asigurat pe spectatori că, în curând, vor vedea primele utilaje pe șantierul acestui drum de mare viteză.

Fostul ministru al Muncii s-a adresat celor prezenți cu expresia „frații mei” și a adăugat, cu referire la opoziție:: „Nu pot ei bloca cât putem noi vota!”.

Miting PSD la Craiova

Urmăriți un amplu miting al PSD, la Craiova, unde sunt așteptați 40.000 de oameni. Sursa: Digi24

Publicată de Digi FM pe Vineri, 12 aprilie 2019