VIDEO Ce mesaj a transmis Claudiu Manda de la urne, după scandalul cu Viorica Dăncilă

VIDEO Ce mesaj a transmis Claudiu Manda de la urne, după scandalul cu Viorica Dăncilă
Ce mesaj a transmis Claudiu Manda de la urne, după scandalul cu Viorica Dăncilă

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, a votat duminică, 24 noiembrie, la alegerile prezidențiale 2019, turul 2. Partenera sa a votat împreună cu Viorica Dăncilă la Colegiul Național Sfântul Sava.

Ce mesaj a transmis Claudiu Manca de la urne, după scandalul cu Viorica Dăncilă?

Europarlamentarul Claudiu Manda a votat duminică, 24 noiembrie, la alegerile prezidențiale 2019 din turul doi. Soțul Olguței Vasilescu a ștampilat pe chenarul dorit la secția amenajată la grădinița ”Petrache Poenaru” din Craiova. El a mers la urne alături de fiul Olguței Vasilescu.

Un însoțitor l-a întrebat pe copil dacă îi este dor de mama lui, iar micuțul a răspuns ”Da”, apoi și Manda a simțit să completeze. Europarlamentarul a spus: ”Și mie”. La ieșirea de la urne, europarlamentarul a spus că a votat cu speranța că românii ”nu vor mai avea parte de scandaluri și de separare”.

”Am votat cu speranță”

„Am votat pentru un alt model de președinte în următorii cinci ani de zile. Am votat cu speranța că în următorii cinci ani de zile nu o să mai avem parte de scandaluri, de separare, de lupte români cu români. (…) Am votat pentru a invalida politici de austeritate”, a declarat Claudiu Manda.

Scandalul Dăncilă – Manda

În data de 12 octombrie a avut loc CEx-ul PSD, care a adus reproșuri din partea Vioricăi Dăncilă către Claudiu Manda, soțul șefei de campanie a candidatului la prezidențiale. Dăncilă i-a spus europarlamentarului că a jignit-o. Despre șefa PSD s-a scris că a și început să plângă, apoi a amenințat că renunță la candidatură.

Publicată de Claudiu Manda pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Ședința s-a întrerupt, iar Dăncilă a plecat din sală, însă cu Manda după ea. Cei doi au purtat o discuție între patru ochi, iar după câteva clipe au revenit în sală. Despre evenimentele din cadrul ședinței PSD a vorbit și jurnalistul CTP, la DIGI24. Gazetarul a susținut că Dăncilă a făcut o mișcare greșită luându-se de Manda, el adunând mare parte din voturile din Oltenia, unde PSD a fost varianta multor cetățeni.