Claudiu Manda, acuzat că obține acces, cu forța, la parolele de Facebook ale angajaților din Primăria Craiova – FOTO

Claudiu Manda, acuzat că obține acces, cu forța, la parolele de Facebook ale angajaților din Primăria Craiova - FOTO

Claudiu Manda, candidat PSD la europarlamentare, este acuzat că își face campanie electorală cu forța. Soțul Liei Olguța Vasilescu e acuzat că cere parolele de Facebook ale angajaților de la Primăria Craiova.

Un deputat PNL a depus o plângere penală pe numele lui Claudiu Manda. Nicolae Giurea le cere procurorilor să verifice dacă angajații Primăriei Craiova au fost forțați să dea parolele de la conturile de Facebook.

În acet fel, susține deputatul PNL, Claudiu Manda ar fi vrut să schimbe pozele de profil cu poza sa de campanie. Cu alte cuvinte, să arată că acei angajați de la stat susțin PSD la europarlamentare. Se pare că, în unele cazuri, i-ar fi reușit.

Cum caută PSD să aibă acces la conturile de Facebook ale angajaților de la stat

Deputatul PNL care a decis să depună o plângere la Parchet susține că social-democrați sunt disperați să câștige cât mai multe voturi.

„PSD – ul a depășit pragul de jos al ticaloșiei în această campanie. Disperat să obțină cât mai multe voturi soțul Olguței recurge la mijloace abjecte. Oamenii din primărie sunt obligați să dea celor de la PSD parolele de acces la Facebook-ul personal. O astfel de situație a fost semnalată public, dar în privat am primit multe alte asemenea sesizări de la oamenii terorizați de gașca Olguta Manda. De aceea am făcut plângere penală și sper ca procurorii sa declanșeze în cel mai scurt timp o anchetă pentru a stopa aceste practici staliniste ale PSD”
Nicolae Giurea, deputat PNL

Situația semnalată de deputatul PNL pornește de la o postare care a circulat pe Facebook și care a fost distribuită și de Andrei Caramitru de la USR. El a distribuit o captură de ecran de la o femeie care susține că așa i s-a întâmplat mamei ei.

„PSD nu doar baga oamenii in dube, ii gazează sau îi forțează sa vina la mitinguri de partid. Acum fură chiar și identitatea și opiniile oamenilor. Fură conturile Facebook ale angajaților de la stat (aici e un caz de la Compania de Apă Oltenia) – ca sa le folosească direct in campania PSD. Este halucinant!!!!”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.