VIDEO Ce a recunoscut Andreea Bălan, de ziua fetiței ei. I-a spus tot lui Aurelian Temișan

VIDEO Ce a recunoscut Andreea Bălan, de ziua fetiței ei. I-a spus tot lui Aurelian Temișan
După scandalurile din familia Andreei Bălan, Aurelian Temișan și-a găsit alți fini. Cum a apărut, ieri, la biserică FOTO

Andreea Bălan nu se mai străduiește să ascundă nimic! Cunoscuta cântăreață nu doar că a oferit detalii despre cum se simte, dar i-a și mărturisit direct lui Temișan anumite lucruri. Ce a spus solista la ziua fetiței sale?

Andreea Bălan i-a spus tot lui Aurelian Temișan

Andreea Bălan a serbat unul dintre cele mai fericite și totodată triste evenimente din viața sa pe 4 martie. Pe data precizată, Andreea a trăit clipe la extreme. Cântăreața s-a bucurat la maximum pentru că a născut-o pe cea de-a doua sa fiică, dar a fost la un pas de moarte după ce a ținut-o în brațe. Solista a făcut atunci infarct, ulterior trezindu-se din anestezie abia a doua zi. Cu toate astea, blondina și-a revenit, dar acum a rămas să aibă singură grijă de cele două fiice ale sale, dat fiind situația în care se află de puțin peste o lună.

„Azi mâncăm tort, ne jucăm, ne distrăm, pentru că e ziua Clăriței. Clara a făcut un anișor, așa că azi îi tăiem moțul. Ziua o să o facem la nașii noștri, dar până am ajuns a fost greu. Știți povestea – îmbrăcat, dezbrăcat, schimbat…Am ajuns aici să ne distrăm într-un cerc restrâns, n-am mai făcut balamuc la fel ca altădată, că poate nici situația nu a fost de așa natură încât să facem balamuc. Dar ne distrăm în familie și asta e cel mai important”
Andreea Bălan

„Așa e în dragoste….”

Dialogul de după tăierea moțului Clarei a fost, însă, cel remarcat de fani. Întrebat cum se simte și dacă este fericit, Temișan a răspuns: „Cum să nu fiu fericit cu o așa finuță? Andreea Bălan și-a făcut majoratul azi, uitați cum arată, subțirică la mijloc.” După complimentele primite, solista a replicat: „Așa e în dragoste, mai suferim și noi.”

Ulterior, juratul de la Te cunosc de Undeva a încercat să ocolească subiectul, mai ales în această zi importantă, și a concluzionat cu o aluzie la greutatea sa: „Măi, aș vrea să sufăr și eu vreo 4-5 kilograme.”