VIDEO Bătaie generală între localnici și polițiști, în Sălaj. De la ce s-au încins spiritele

VIDEO Bătaie generală între localnici și polițiști, în Sălaj. De la ce s-au încins spiritele
VIDEO Bătaie generală între localnici și polițiști, în Salaj

Bătaie generală între doi polițiști și mai mulți localnici din Someș Odorhei, Sălaj. De la ce s-au încins spiritele?

Bătaie generală între localnici și polițiști, în Sălaj

Scandal între localnici și doi polițiști, în comuna Someș Odorhei din județul Sălaj. Incidentul s-a petrecut în data de 8 septembrie, în jurul orei prânzului. Polițiștii Secției 3 din Jibou au fost alertați pentru a aplana conflictul dintre doi bărbați. O femeie, aflată la fața locului, i-a înjurat pe cei doi oameni ai legii, astfel că incidentul a escaladat, conform reprezentanților IPJ Sălaj.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la data de 8 septembrie a.c, în jurul orei 14, sa intervină în comuna Șomes Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Sălaj.

Polițiștii au folosit spray iritant lacrimogen

Polițiștii i-au solicitat femeii în repetate rânduri să se legitimeze, dar a refuzat. Când urma să fie dusă de către oamenii legii la sediul poliției în vederea identificării s-a opus, apoi i-a venit în ajutor soțul ei, care i-a împiedicat pe polițiștii să plece. În timp ce unul dintre polițiști îl soma pe bărbat să înceteze, pentru a-și putea continua activitatea după cum prevede legea, acesta l-a lovit. Pentru a ”stinge” conflictul, polițiștii au folosit sprayul iritant lacrimogen.

„Polițistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri sa se legitimeze, dar a refuzat. Când polițiștii au vrut să o conducă la sediul poliției în vederea identificării s-a opus, în sprijinul ei venind soțul, care i-a împiedicat pe polițiști sa-si continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătușată. În acel moment, celălalt polițist l-a somat pe soțul femeii, rugandu-l sa înceteze, dar bărbatul l-a lovit pe acesta, iar pentru a aplana situația, polițiștii au folosit sprayul iritant lacrimogen”, mai spun reprezentanții IPJ Sălaj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI