VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta soție? A sunat la 112 și a ieșit mare scandal: ”Asta înseamnă viol”

VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta soție? A sunat la 112 și a ieșit mare scandal: ”Asta înseamnă viol”
VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta soție? A sunat la 112 și a ieșit mare scandal: ”Asta înseamnă viol”

Scandalul divorțului dintre Alin Oprea și soția sa ia amploare, odată cu intervenția soacrei, dar și cu cumnatul lui. Astfel că vedeta nu a fost lăsată să-și ia lucrurile din propria casă.

VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta soție?

Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa pare că abia începe, din moment ce lucrurile negative tot ies la iveală de la o zi la alta. Alin Oprea a mărtursit în emisiunea lui Dan Capatos, ”Xtra Night Show” cum a ajuns relația să se destrame, dar și care a fost visul lui din copilărie.

”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a declarat Alin Oprea la începutul emisiunii de la Antena 1.

Apoi, artistul a mărturisit că a avut parte de un scandal monstru chiar în propria locuință. Cu toate că a plecat de acasă când s-a decis de comun acord divorțul, iar acesta s-a mutat la un hotel, Alin Oprea a revenit în locuința sa pentru a-și recupera câteva lucruri.

Soacra și cumnatul nu l-au lăsat să intre în casă

Când a ajuns în fața ușii, el a fost întâmpinat de soacra și cumnatul lui, care nu l-au lăsat să mai intre în casă, fapt pentru care acesta a sunat la 112, iar la fața locului au venit trei echipaje de poliție.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin Oprea, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, spunând că acest fel de incident este al treilea la număr, nefiind însă prima dată când trece prin așa ceva.

Pe lângă asta, artistul mai menționează că una dintre cele mai mari dezamăgiri a fost și faptul că Larisa și-ar fi bătut joc de rezultatele trupei ”Talisman”.

”M-a dezamăgit faptul că toate medaliile formației ”Talisman” le-a pus într-un sac de gunoi și i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic”, a mai declarat Alin Oprea în cadrul emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI