VIDEO Adolescentă bătută, într-un parc din Capitală. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corecția

VIDEO  Adolescentă bătută, într-un parc din Capitală. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corecția
VIDEO Adolescentă bătută, într-un parc din Capitală

O adolescentă a fost bătută într-un parc din Capitală. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corecția este halucinant. VIDEO

VIDEO Adolescentă bătută, într-un parc din Capitală

O adolescentă a fost lovită cu pumnii și cu picioarele, apoi târătă de păr prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care au participat mai mulți tineri, ce par să fie minori, au fost filmate și postate pe Facebook. Înregistrarea video a devenit rapid virală.

Din imagini se poate observa cum adolescenta este pusă să lovească alte fete, însă refuză, motiv pentru care este, ulterior, lovită neîncetat. La un moment dat, una dintre bătăușe o ia pe victimă de păr și o târăște prin parc, reprosându-i că nu acționează după cum i se spune.

Tinerele care au apărut în imagini au fost depistate și audiate în preznta părinților

Poliția Capitalei s-a autosesizat în acest caz și au deschis o anchetă. La scurt timp, au fost demarate verificări pentru dentificarea persoanelor implicate. De asemenea, în aceeași zi în care oamenii legii s-au autosesizat, mama fetei bătute a mers la Poliție și a depus o plângere.

Update: Atât se știe până acum..https://romaniprinlume.info/adolescenta-batuta-crunt-intr-un-parc-din-capitala-scandalul-publicat-pe-facebook/Imagini filmate astăzi, în parcul Morarilor, Pantelimon!Haideți să vedem dacă ajungem la părinții acestor fete, astfel vor putea să-și educe copiii!!Parcul ăsta nu are pază, totuși??Video: Mihaela Myky Sames

Publicată de Țara se golește Romania înflorește pe Duminică, 8 septembrie 2019

„În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate şi conduse la sediul Secţiei, unde au fost audiate în prezenţa părinţilor şi reprezentanţilor DGASPC sector 2. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Comentariile oamenilor:

„Anchete și internate la școala de corecție/ Poliția să cerceteze acest caz. Fata cu bluză roșie să răspundă pentru palmele date fetei cu bluza grena. Nu se știe motivul, dar, indiferent de motiv, nu se procedează așa. Colegii îndemnau la violență. Normal era să intervină să oprească/ Nu îți e rușie să îți lovești așa colega?”