18 aug. 2022 | 11:03

Video. Accident rutier în direct la TV, în județul Neamț. Reporterul transmitea live din cea mai periculoasă intersecție pentru șoferi

News
Video. Accident rutier în direct la TV, în județul Neamț. Reporterul transmitea live din cea mai periculoasă intersecție pentru șoferi
Reporterul transmitea în direct un reportaj despre pericolul de accidente

Momente de panică într-o intersecție periculoasă din județul Neamț, acolo unde un reporter filma un material video cu scopul de a avertiza șoferii privind riscul uriaș la care se expun de fiecare dată când trec prin acea zonă. Mare a fost șocul și uimirea atunci când bărbatul s-a trezit că în fața sa a avut loc un accident grav cu trei autoturisme implicate.

Reporter, la un pas de moarte după ce a fost martor al unui accident

Un reporter TVR a trăit spaima vieții sale, fiind martor, în direct, la un accident între trei autoturisme, care a avut loc chiar lângă el. În momentul în care acesta trăgea un semnal de alarmă privind „una dintre cele mai periculoase intersecții”, acesta s-a trezit ca pieton la doi pași de mașinile avariate.

Reacția reporterului a fost una de admirat, astfel că acesta s-a deplasat către victime pentru a se asigura că totul este în regulă, întrebându-le dacă au nevoie de ajutor.

Ulterior, toți participanții la accident au coborât din mașini, unul dintre șoferi dând vina pe ceilalți doi, avertizând că are un copil în mașină. Ulterior evenimentului rutier, polițiștii s-au prezentat la fața locului pentru a face toate cercetările necesare.

Potrivit reporterului TVR, intersecția din Gâdinți a devenit extrem de populată în ultima vreme, având în vedere că mulți șoferi sunt obligați să o folosească ca și alternativă de drum după prăbușirea podului de la Luţcă, în urmă cu mai bine de o lună. Localncii au povestit că în această intersecție au loc accidente la câteva zile, unele dintre ele fiind mortale.

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Neamț, Ramona Ciofu, în urmă cu câteva zile, un șofer din Galați a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Poiana Teilor, în urma impactului rezultând decesul unei persoane și rănirea altor 3.

Vezi imagini din timpul accidentului:

Accident mortal în Timșești, din județul Neamț

Un accident tragic a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, în Timșești, județul Neamț, acolo unde un bărbat de 77 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită puternic de un alt autoturism.

În urma impactului violent, ambele mașini se rotesc de mai multe ori pe șosea, în timp ce uneia dintre ele îi sar bucăți din motor. În ciuda încercării medicilor de a-l salva pe șoferul mașinii lovite, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

„La ora 15:27, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Timișești. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ. Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Până la sosirea forțelor de intervenție, unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic. Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul”, a anunțat ISU Neamț după accident.

 

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
Capital.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DILEMA pe care o au toți românii. Care e PLURALUL pentru pască?
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro