VIDEO Accident la Raliul Craiovei. O mașină aflată în cursă a derapat și a ieșit în afara traseului. Bilanțul victimelor

VIDEO Accident la Raliul Craiovei. O mașină aflată în cursă a derapat și a ieșit în afara traseului

Accident la Raliul Craiovei, după ce o mașină aflată în cursă a derapat și a ieșit în afara traseului. Bilanțul victimelor. Ce spun autoritățile?

VIDEO Accident la Raliul Craiovei

Sâmbătă și duminică, 14 – 15 septembrie, se desfășoară a treia etapă din Campionatul Național de Super Rally. Conform organizatorilor, la concurs s-au înscris 37 de concurenți. Cursa de sâmbătă a început din zona pasajului Universității cu sesiunea de calificări, iar de la ora 14:30 au fost programate manșele finale.

Ziua este marcată de un incident nefericit. O mașină aflată în cursă a derapat și a ieșit în afara traseului. Șase persoane, între care doi copii, au ajuns la spital. Poliția Județeană Dolj verifică dacă organizatorii Raliului Craiovei au luat toate măsurile de protecție, după ce participantul la raliu a rănit șase spectatori. Persoanele rănite sunt conștiente și cooperante. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD Detașament și o ambulanță a SAJ Dolj.

Patru adulți și doi copii, spulberați de o mașină de raliu

„Accident rutier cu şase victime constiente, în Craiova, strada A.I.Cuza, în faţă la Universitate. Intervine SMURD Detaşamentul 1 şi Ambulanţa Dolj. Personele sunt conştiente cooperante, fiind transportate la spital. Este vorba despre patru adulti şi copii – toti prezintă mici excoriaţii”, a declarat un reprezentant al ISU Dolj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a confirmat că un participant la raliul organizat în centrul Craiovei a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe traseul de concurs și a lovit un gard de protecție de pe marginea drumului. Oamenii legii au deschis o anchetă. Urmează să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul auto.

„Un participant la raliu ar fi derapat în afara traseului. Mai multe persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale conștiente”, a spus Grădinaru, potrivit realitateadecraiova.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI