Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coandă. Cine sunt cele 4 persoane rănite și transportate la spital

Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coandă. Cine sunt cele 4 persoane rănite și transportate la spital
Accident la aeroportul Henri Coandă. Cine sunt cei patru răniți?

Accident pe Aeroportul Henri Coandă. Totul s-a produs în cursul zilei de marți, 9 iulie. Un microbuz care aparținea unei firme de handling a intrat din plin într-un autobuz fără pasageri. Cine sunt răniții?

Accident grav pe Aeroportul Otopeni. Cine sunt cei 4 răniți?

Patru persoane au fost rănite astăzi, 9 iulie, într-un accident rutier produs pe Aeroportul Otopeni Henri Coandă. Un microbuz care aparține unei firme de handling s-a izbit de un autobuz fără pasageri, conform reprezentanților Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB). Din păcate, sunt persoane implicate în incident. Patru oameni care au fost răniți în urma impactului și au fost transportate de urgență la spital.

Reprezentanții Companiei Naționale Aeroportului București au anunțat că accidentul rutier s-a produs la orele 06:15, pe platforma Aeroportului Henri Coandă, între două vehicule. Victimele sunt toate angajate ale firma de handling. Primele informații susțin că acestea sunt stabile și conștiente. La momentul actual, Poliția Transporturilor face cercetările aferente la fața locului. Traficul aerian nu a fost deloc afectat, susțin reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Accident rutier pe Aeroportul Otopeni Henri Coandă. Două vehicule implicate, 4 răniți Sursa Foto: CNAB
Accident rutier pe Aeroportul Otopeni Henri Coandă. Două vehicule implicate, 4 răniți
Sursa Foto: Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB)

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Playtech.ro și pe