17 sept. 2021 | 08:17

Victor Socaciu rupe tăcerea după ce s-a zis că a fost în stare gravă, la spital. Care e adevărul despre sănătatea sa (exclusiv)

Monden
Victor Socaciu rupe tăcerea după ce s-a zis că a fost în stare gravă, la spital. Care e adevărul despre sănătatea sa (exclusiv)
Victor Socaciu rupe tacerea dupa ce s-a zis ca a fost in stare grava, la spital. Care e adevarul despre sanatatea sa

Cântărețul de muzică folk Victor Socaciu rupe tăcerea după ce în spațiul public s-a scris că este internat de urgență în spital. Artistul este hotărât să spună tot adevărul despre problemele sale de sănătate.

Victor Socaciu dă cărțile pe față despre starea lui de sănătate

Victor Socaciu, unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică folk din România, a stat în spital, în această primăvară, din cauza infectării cu virusul Sars-Cov-2. Zilele trecute, au apărut informații noi despre starea lui de sănătate, doar că de data asta era diferit. Ce l-a supărat pe solist.

Nu mică i-a fost mirarea când a aflat de la televizor că are probleme de sănătate, deși era în propria sufragerie. ”M-am și supărat, dar am făcut și haz de necaz!”, susține Victor Socaciu.

Momente de panică pentru solist

În vârstă de 68 de ani, Socaciu este unul dintre cei mai cunoscuți soliști de muzică folk din România. Acesta dezvăluie că a avut parte de un episod hilar, zilele trecute. Artistul era în sufrageria proprie, la televizor, când a aflat de pe burtiera galbenă de breaking news că ar fi fost internat în stare gravă la spital.

”Realizați deopotrivă supărarea și indignarea mea, dar și situația de umor aparte, pe care o poate naște o asemenea informație. Una data ca sigură, deși nimeni nu mă sunase să mă întrebe ce și cum. Sau pe soția mea”, a declarat Victor Socaciu pentru Impact.

Ce făcea artistul în momentul în care a aflat de la televizor că starea lui de sănătate este gravă

Cântărețul Victor Socaciu spune că a văzut negru în fața ochilor în momentul în care a citit fake news-urile despre el.

„Vă dați seama că mai întâi am văzut negru în fața ochilor, apoi am sfârșit prin a face haz de necaz de toată chestiunea asta”, a precizat solistul de muzică folk.

Cântărețul de muzică folk rupe tăcerea

Vizibil deranjat de situația creată, artistul a simțit nevoia să facă puțină ”lumină” în acest sens. Socaciu a scris câteva rânduri pe pagina sa personală de Facebook.

”Dintotdeauna m-au oripilat știrile confecționate, insultele, calomniile pe care presa noastră liberă le servește cu dispreț și iresponsabilitate spațiului public. În urmă cu 12 ani am traversat o perioadă dificilă privind propria-mi sănătate. De la acel moment și până astăzi, acest subiect a fost interpretat și întors pe toate părțile de ziare fara să-i treacă prin cap cuiva că pot beneficia și eu ca orice om de dreptul la confidențialitatea datelor medicale.

Fără a-mi cere vreodată acordul au publicat despre persoana mea lucruri pe care nici un om de bun simț nu ar vrea să le vadă afișate pe taraba presei. Așa s-a întâmplat și aseară, când fiind acasă, în familie, urmărind o emisiune de știri, am aflat că sunt internat de urgență în stare gravă la spital. De aceea am hotărât să mă apăr comunicând mai des cu dumneavoastră, cu cei care ați fost mereu cu gândul bun alături de mine. Cu toată dragostea, vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru gândurile bune!”, este mesajul postat de solist pe internet.

Victor Socaciu declară că starea sa de sănătate este bună. Din fericire, a trecut cu brio și perioada de convalescență, ca urmare a îmbolnăvirii cu Covid-19, din această primăvară.

PlaySport
APARIȚIE RARĂ a nepoților lui Țiriac! Cum s-au fotografiat alături de Ileana Lazariuc după ce au părăsit România
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Tot mai mulți tineri fac cancer. Numărul persoanelor sub 50 de ani diagnosticate a crescut brusc cu 80%
Cancan.ro
Vestea momentului! Simona Halep și-a anunțat retragerea sâmbătă, 20 aprilie 2024
Stirile PROTV
Patru instituții, printre care un serviciu secret, au furat curent printr-un dispozitiv ilegal din curtea Arestului Capitalei
Romania TV
Ce RELIGIE are chef Cătălin Scărlătescu. Puțini sunt cei care știau asta despre el. Din ce Biserică face parte!
Capital.ro
REGULA din lege pe care puțini șoferi români o cunosc. EȘTI OBLIGAT să știi asta dacă pleci la drum lung
EVZ.ro
Cum arată podul din România care deschide calea spre Ucraina. Foto
Adevarul
Cât de mult ne influențează emoțiile destinul. Psiholog: „Cine le stăpânește, își controlează cu adevărat viața”
BZI.ro
Spynews.ro
Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgență la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Imaginile care au provocat revoltă, în FCSB - Rapid! Medicii făceau semne disperate, jandarmii au folosit scuturile
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
„Tezaurizarea compulsivă”. Boala mentală mai des întâlnită decât schizofrenia. Poate ucide!
EVZ.ro
Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgență la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO
Spynews
SE PLĂTESC câte 718 lei pe lună de persoană. Se aplică PRIN LEGE în România din 2024
Capital.ro
Horoscop 22 aprilie 2024. Fecioara câştigă pe toate planurile, Scorpionii trebuie să facă o alegere importantă 
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
SCHIMBARE MARE anunțată de ANAF. Românii care folosesc aceste aparate trebuie să știe
Mediaflux
Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgență la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro