Victor Socaciu rupe tăcerea după ce s-a zis că a fost în stare gravă, la spital. Care e adevărul despre sănătatea sa (exclusiv)

Victor Socaciu rupe tăcerea după ce s-a zis că a fost în stare gravă, la spital. Care e adevărul despre sănătatea sa (exclusiv)
Victor Socaciu rupe tacerea dupa ce s-a zis ca a fost in stare grava, la spital. Care e adevarul despre sanatatea sa

Cântărețul de muzică folk Victor Socaciu rupe tăcerea după ce în spațiul public s-a scris că este internat de urgență în spital. Artistul este hotărât să spună tot adevărul despre problemele sale de sănătate.

Victor Socaciu dă cărțile pe față despre starea lui de sănătate

Victor Socaciu, unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică folk din România, a stat în spital, în această primăvară, din cauza infectării cu virusul Sars-Cov-2. Zilele trecute, au apărut informații noi despre starea lui de sănătate, doar că de data asta era diferit. Ce l-a supărat pe solist.

Nu mică i-a fost mirarea când a aflat de la televizor că are probleme de sănătate, deși era în propria sufragerie. ”M-am și supărat, dar am făcut și haz de necaz!”, susține Victor Socaciu.

Momente de panică pentru solist

În vârstă de 68 de ani, Socaciu este unul dintre cei mai cunoscuți soliști de muzică folk din România. Acesta dezvăluie că a avut parte de un episod hilar, zilele trecute. Artistul era în sufrageria proprie, la televizor, când a aflat de pe burtiera galbenă de breaking news că ar fi fost internat în stare gravă la spital.

”Realizați deopotrivă supărarea și indignarea mea, dar și situația de umor aparte, pe care o poate naște o asemenea informație. Una data ca sigură, deși nimeni nu mă sunase să mă întrebe ce și cum. Sau pe soția mea”, a declarat Victor Socaciu pentru Impact.

Ce făcea artistul în momentul în care a aflat de la televizor că starea lui de sănătate este gravă

Cântărețul Victor Socaciu spune că a văzut negru în fața ochilor în momentul în care a citit fake news-urile despre el.

„Vă dați seama că mai întâi am văzut negru în fața ochilor, apoi am sfârșit prin a face haz de necaz de toată chestiunea asta”, a precizat solistul de muzică folk.

Cântărețul de muzică folk rupe tăcerea

Vizibil deranjat de situația creată, artistul a simțit nevoia să facă puțină ”lumină” în acest sens. Socaciu a scris câteva rânduri pe pagina sa personală de Facebook.

”Dintotdeauna m-au oripilat știrile confecționate, insultele, calomniile pe care presa noastră liberă le servește cu dispreț și iresponsabilitate spațiului public. În urmă cu 12 ani am traversat o perioadă dificilă privind propria-mi sănătate. De la acel moment și până astăzi, acest subiect a fost interpretat și întors pe toate părțile de ziare fara să-i treacă prin cap cuiva că pot beneficia și eu ca orice om de dreptul la confidențialitatea datelor medicale.

Fără a-mi cere vreodată acordul au publicat despre persoana mea lucruri pe care nici un om de bun simț nu ar vrea să le vadă afișate pe taraba presei. Așa s-a întâmplat și aseară, când fiind acasă, în familie, urmărind o emisiune de știri, am aflat că sunt internat de urgență în stare gravă la spital. De aceea am hotărât să mă apăr comunicând mai des cu dumneavoastră, cu cei care ați fost mereu cu gândul bun alături de mine. Cu toată dragostea, vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru gândurile bune!”, este mesajul postat de solist pe internet.

Victor Socaciu declară că starea sa de sănătate este bună. Din fericire, a trecut cu brio și perioada de convalescență, ca urmare a îmbolnăvirii cu Covid-19, din această primăvară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI