Victor Rebengiuc a împlinit 88 de ani. De ce nu-i place să-și sărbătorească zilele de naștere (Exclusiv)

Victor Rebengiuc a împlinit 88 de ani. De ce nu-i place să-și sărbătorească zilele de naștere (Exclusiv)
De ce nu-si serbeaza Victor Rebengiuc ziua de nastere

Victor Rebengiuc a împlinit 88 de ani. De ce nu-i place să-și sărbătorească zilele de naștere. Cum arată faimosul Moromete la venerabila vârstă de 88 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere unul dintre cei mai cunoscuți actori ai României.

De ce nu-și sărbătorește Victor Rebengiuc zilele de naștere

Maestrul Victor Rebengiuc nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este considerat unul dintre cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor. A făcut istorie cu rolurile sale memorabile din ”O scrisoare pierdută”, ”Pădurea spânzuraţilor”, regizate de Liviu Ciulei, ”Balanţa” şi „De ce trag clopotele, Mitică?”, în regia lui Lucian Pintilie, “Tănase Scatiu”, al lui Dan Piţa. Cum se simte marele actor la ceas aniversar, atunci când a bifat cifra magică 88 a vârstei și de ce nu-i place să își sărbătorească ziua de naștere.

„Eu nu fac parte din categoria celor cărora le place să-şi sărbătorească ziua de naştere. Pe măsură ce avansezi în vârstă, totul se schimbă. Azi sunt bine, dar tot îmi petrec durerile, în felul meu. Bătrâneţea aduce cu sine probleme de tot felul, multe supărătoare, dar şi un nivel ridicat de îngrijorare cu privire la starea proprie de sănătate, a celor din jurul tău sau alte lucruri, mai mult sau mai puţin importante. Aşa că, de ziua mea, nu există festivităţi aniversare.

Nu-mi plac! Va fi un program normal, întreaga zi. Nu-mi plac cadourile, şi nu de ieri, de azi. De fapt, cred că nici nu ştiu să fi fost vreodată un tip care să fi avut arta de a face cadouri inspirate. Ce aş putea dărui eu azi? O maşină, un tren, cum am văzut că fac alţii prin alte locuri? Nu ştiu ce să dau drept cadou, vă spun sincer!, s-a destăinuit Victor Rebengiuc pentru impact.ro.

Victor Rebengiuc a avut coronavirus în luna noiembrie 2020

Marele actor al României a contactat virusul COVID-19 la finele anului 2020, în luna noiembrie. Din fericire, Victor Regengiuc a trecut cu bine peste acel moment dificil din viața sa și este gata să revină pe scena teatrului, deși, momentan, nu mai are spectacole de jucat. Actorul din Moromeții a decis să se vaccineze împotriva coronavirusului și deja a primit prima doză, urmând să se prezinte, în curând, la rapel.

„Nu am avut probleme cu aşa ceva. Doar că pandemia asta ne-a mai schimbat, inclusiv mie, anumite tabieturi. A trebuit să fiu mult, mult mai atent, să mai stau pe-acasă şi să evit cât mai mult aglomeraţia din mijloacele publice de transport. Deocamdată nu mai există spectacole în care să joc, la Naţional. Din motive de sănătate publică, în primul rând. Vom vedea ce va fi mai încolo”, a completat marele actor pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe