Victor Ponta trage un semnal de alarmă după moartea Raisei, călcată de un polițist: „Cumpărăm rachete, tancuri, ce-om face cu ele”

Victor Ponta trage un semnal de alarmă după moartea Raisei, călcată de un polițist: „Cumpărăm rachete, tancuri, ce-om face cu ele”
Victor Ponta, mesaj dur după moartea Raisei

Moartea Raisei a trezit indignarea în foarte mulți români. Micuța și-a dat ultima suflare în urma unui impact cu o mașină condusă de un agent de poliție, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Victor Ponta s-a decis să vorbească despre tragedia care a lăsat multă lume îndurerată.

Ce a spus Victor Ponta despre moartea Raisei

Agentul de poliție se deplasa cu peste 80 km/h în momentul impactului. Fetițele, care s-au asigurat în stânga și în dreapta înainte de a păși pe trecerea de pietoni, nu au observat automobilul. Una dintre micuțe a fost lovită și aruncată pe trotuar. Ulterior, aceasta a fost dusă la spital.

Raisa a fost luată pe capotă. Aceasta nu a supraviețuit din cauza rănilor produse de impact, dându-și ultima suflare pe loc. Decesul ei a lăsat foarte multă durere în urmă. Victor Ponta s-a decis să discute despre acest subiect, explicând că o să existe tragedii în continuare dacă pregătirea nu o să fie mai bună.

„Cumpărăm rachete, tancuri, ce-om face cu ele, în loc să învăţăm cum să fie condusă o maşină de poliţie sau ambulanţă. Dacă nu-i pregatim, atunci aceste tragedii se vor întampla în continuare.”, a transmis Victor Ponta, la România TV.

Polițistul se confruntă cu acuzații grave din partea martorilor. În momentul în care agentul de poliție s-a dat jos de la volan, el a mișcat-o pe micuța Raisa cu piciorul, pentru a vedea dacă este în viață, înainte de a o muta într-o parte. Gestul făcut de acesta i-a șocat pe foarte mulți oameni.

Victor Ponta, despre criza energetică

Victor Ponta a susținut că actuala criză energetică a fost generată de neînțelegerile de la nivel înalt. Astfel, mulți români se confruntă cu o explozie de prețuri atunci când vine vorba despre facturi. Acesta a transmis că țara noastră o să aibă mai multe probleme din punct de vedere economic.

„În această criză politică am fost conduşi de nişte oameni atât de proşti încât nu s-au pregatit de aceasta criză.

Cei cu pensii mici nu mai pot supravieţui, cei cu salarii mari si medii se descurcă. România nu mai are un viitor din punct de vedere economic.”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a discutat și despre măsurile luate de autorități în pandemie. Acesta a explicat că nu ar opta pentru un lockdown, luând exemplul austriecilor. El a punctat că speră ca guvernul să nu anunțe o astfel de decizie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI