Victor Ciutacu, decizie radicală. Dă un post TV în judecată

Victor Ciutacu, decizie radicală. Dă un post TV în judecată
Victor Ciutacu dă postul de televiziune în judecată

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat la începutul lui noiembrie că îi va da în judecată pe fugarul Cristian Rizea și pe Anca Alexandrescu, fosta secretară a lui Liviu Dragnea (în prezent moderator la Realitatea Plus), pentru afirmații calomnioase făcute la adresa sa în emisiunea ”Culisele Statului Paralel”.

Victor Ciutacu dă un post TV în judecată

Așadar, realizatorul TV Victor Ciutacu dă în judecată firma care deține Realitatea Plus (prin Alexandra Păcuraru), pe Anca Alexandrescu (moderatoare Realitatea și fosta secretară a lui Dragnea), pe Cristian Rizea (fost deputat) și pe Bogdan Muzgoci (prezentator Realitatea Plus), potrivit Gândul.ro.

Victor Ciutacu a luat această decizie deoarece, în urmă cu două săptămâni Realitatea Plus a fost gazda unei serii de atacuri la adresa acestuia. În emisiunea realizată de Anca Alexandrescu și Bogdan Muzgoci, fostul deputat Cristian Rizea (condamnat la închisoare și fugit din țară a spus că ”Ciutacu este unul dintre acoperiții din presă. Trebuia să facă pușcărie”. Printre altele, Rizea a vorbit și despre ”legăturile din Monaco” ale lui Ciutacu.

Acuzațiile lui Victor Ciutacu

Jurnalistul susține că ”prin formularea de afirmații denigratoare, defăimătoare/calomnioase de către pârâți”, în timpul emisiunii Culisele Statului Paralel, i-au fost încălcate drepturile sale nepatrimoniale, ”onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată”. Astfel aceștia trebuie să răspundă pe cale legală.

Printre altele, jurnalistul Victor Ciutacu le cere magistraților, ca toate postările defăimătoare aduse la adresa sa în mediul online să fie șterse.

  • Obligarea pârâtului RIZEA CRISTIAN să înlăture de pe pagina publică Facebook, de pe site-ul spovedanialuirizea.com și de pe orice alt site care ii aparține, toate postările/publicațiile conținând informații defăimătoare, jignitoare, calomnioase sau mincinoase privind imaginea, numele, activitatea mea profesională și viața mea privată, precum și a oricăror trimiteri și referiri la acestea;
  • Obligarea pârâtului MUZGOCI CONSTANTIN-BOGDAN să înlăture de pe pagina publică Facebook, care îi aparține, toate postările conținând informații defăimătoare, jignitoare, calomnioase sau mincinoase privind imaginea, numele, activitatea mea profesională și viața mea privată, precum și a oricăror trimiteri și referiri la acestea (inclusiv cele două postări din data de 11.2020, atașate prezentei);
  • Obligarea pârâtei GEOPOL INTERNATIONAL R.L de a retrage/de a înlătura toate materialele video, imaginile, știrile sau orice alte informații difuzate în cadrul emisiunilor televizate ale postului Realitatea Plus și în spațiul virtual on-line ale acesteia, materiale care privesc sau fac referire la persoana mea, atât cele din mediile de difuzare online, cât și cele din televiziune sau din presa scrisă aparținând pârâtei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI