10 sept. 2020 | 15:52

Probleme mari la Realitatea Plus. Câte cazuri de infectare sunt și ce se întâmplă cu transmisiunile postului

Știri generale
Probleme mari la Realitatea Plus. Câte cazuri de infectare sunt și ce se întâmplă cu transmisiunile postului
Probleme mari la Realitatea Plus. Câte cazuri de infectare sunt și ce se întâmplă cu transmisiunile postului

Sunt probleme mari la postul de televiziune Realitatea Plus. Iată câte cazuri de infectare sunt acolo și ce se întâmplă cu transmisiunile postului.

Probleme mari la Realitatea Plus

La Realitatea Plus, șase angajați din regia tehnică a postului de televiziune au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Această informație a fost confirmată de Roxana Băncuță, directorul executiv al postului, pentru G4Media.ro.

Din acești șase angajați infectați, unul singur are însă simptome de coronavirus și este internat la spitalul de boli infecțioase din Capitală, Matei Balș, conform sursei citate. Cu toate acestea, în ciuda apariției celor șase cazuri, regia de emisie este funcțională în continuare.

”Facem permanent dezinfecție. Am făcut în ultimele două seri, facem și în seara aceasta”, a spus Roxana Băncuță.

Ce se întâmplă însă cu angajații?

”Cei care au luat contact cu angajații pozitivi s-au testat, toată lumea are măști, dezinfectanți. Noi am mers pe ce se face în mod normal: i-am testat pe toți cei cu simptome și contacții direcți”, a mai declarat oficialul postului pentru G4Media.ro.

Întrebată și dacă conducerea Realitatea Plus a luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică București, care gestionează acest tip de situație, Roxana Băncuță a precizat că angajații DSP nu au răspuns la telefon.

Probleme mari la Realitatea Plus

Probleme mari la Realitatea Plus

Câte cazuri de coronavirus sunt în România la ora actuală

În ultimele 24 de ore au fost anunțate 1.380 de cazuri noi de coronavirus, din 25.185 de teste efectuate. De menționat este cel mai mare număr de infecții raportate în această săptămână. De asemenea, alte 47 de decese au fost înregistrate din cauza infecțiilor cu coronavirus, în timp ce, iar la terapie intensivă sunt internați 459 de pacienți.

În total, până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 99.684 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.). Un număr de 41.010 pacienți au fost declarați vindecați și 12.568 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Ca urmare a testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.380 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, ele fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În ce privește numărul deceselor, până azi, bilanțul a ajuns la 4.065. De asemenea, în intervalul 09.09.2020 (10:00) – 10.09.2020 (10:00) s-au înregistrat 47 de decese – 25 bărbați și 22 femei – , ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, care au fost internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița – Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Covasna, Dolj, Gorj, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro