Victor Becali, schimbat complet în pandemie. Imaginile care spun totul despre celebrul impresar

Victor Becali, schimbat complet în pandemie. Imaginile care spun totul despre celebrul impresar
Fratii Becali au avut coronavirus

Victor Becali este schimbat complet în pandemia de coronavirus. Imaginile care spun totul despre celebrul impresar. Acesta este cu totul alt om după ce a învins coronavirusul.

Victor Becali respectă regulile sanitare cu sfințenie după ce a dat piept cu virusul ucigaș

Celebrul impresar Victor Becali este complet schimbat de epidemia de coronavirus. Omul de fotbal se declaraă un cu totul alt om după ce a trecut prin coșmarul numit coronavirus.

Mulți membrii ai familiei Becali au fost infectați cu coronavirus, însă au reușit să treacă cu bine peste cumplita boală datorită lui Gigi Becali, care i-a tratat pe toți cu un medicament adus din Rusia. Acum, după ce a trecut acel moment, Victor Becali pare un om schimbat. Imaginile recente, surprinse  sunt mai mult decât grăitoare.

Famila Becali a trecut ușor peste infecția cu coronavirus

Victor Becali, astăzi, se simte mai bine ca oricând. Impresarul și fratele său, Giovani Becali, precum și alți membrii ai familiei sale au fost confirmați în luna octombrie a lui 2020 cu coronavirus.

Deși în unele cazuri virusul evoluează rapid și dă stări de rău, familia Becali s-a numărat printre cei mai norocoși. Însă toți au beneficiat și de tratamentul finanțatorului FCSB, Gigi Becali, care a reușit să obțină un medicament din Rusia care i-a pus pe picioare pe toți.

Gigi Becali și-a vindecat neamurile cu tratamentul adus din Rusia

De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovanni şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut. Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu”, a dezvăluit Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Verii Becali s-aiu infectat cu coronavirus după o întâlnire la un bar. De la Victor Becali, la Giovanni, dar și alte rude din familie, cu toții au fost testați pozitiv la coronavirus. Singurul care a scăpat de virusul ucigaș a fost chiar Gigi Becali.

Unde s-a infectat familia Becali

Ne-am infectat la bar, acolo unde ne strângem noi, verii, între noi. Am luat toți, pe rând. Și Victor și câțiva nepoți, câțiva veri au avut. Doar Gigi nu a luat virusul. Și el a umblat fără mască peste tot”, spunea Giovanni Becali în urmă cu mai mult timp.

După ce a trecut prin coșmarul Covid-19, Victor Becali este total schimbat. Acesta obișnuia până în infecatare să mai uite să respecte regulile sanitare și omitea să poarte masca de protecție. Acum, după ce a dat piept cu virusul ucișaș, Victor Becali nu mai lasă acest accesoriu obligatoriu. De asemenea, omul de afaceri a fost surprins de curând de reporterii impact.ro într-un loc public din Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI