Victor Becali, război cu Fiscul din România. Ce s-a întâmplat la tribunal

Victor Becali, război cu Fiscul din România. Ce s-a întâmplat la tribunal

În plin scandal cu Fiscul, Victor Becali a contestat mai multe documente emise de instituție. Milionarul a câștigat procesul la judecătorie, început tocmai în 2017.

Victor Becali este în război cu Fiscul

Conform portalului instanțelor de judecată, Victor Becali a contestat o decizie de impunere emisă de autoritățile fiscale pe 27.10.2017. În urmă cu doi ani, milionarul a câștigat procesul cu Fiscul, însă instituția a declarat apel, astfel că procesul a luat-o de la început, la Tribunalul Ilfov. Așadar, din nou în plin scandal cu Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov, Becali a reușit, din nou, să le închidă un dosar apelând la o manevră cunoscută de avocați.

Acesta a contestat mai multe documente emise de instituție, iar după ce a câștigat procesul la judecătorie, hotărârea a fost contestată de Fisc, la Tribunalul Ilfov. Instituția a deschis două dosare, în speranța ca măcar în unul dintre ele afaceristul să primească o sentință favorabilă, numai că Becali a mai scos un as din mâncă.

„Admite excepţia litispendenţei, invocată de intimatul Becali Victor, în raport de dosarul nr. 515/93/2020, înregistrat pe rolul Tribunalului Ilfov, cu termen de judecată la data de 30.07.2020, complet C6. Dispune trimiterea dosarului la completul C6”, au hotărât magistrații.

Conform noului Cod de Procedură Civilă, excepţia litispendenţei poate fi invocată atunci când există mai multe procese „pentru aceeași cauză, acelaşi obiect şi de aceeaşi parte, înaintea mai multor instanţe competente sau chiar înaintea aceleiaşi instanţe, prin cereri distincte”.

Victor Becali, văr cu Gigi Becali, este un de afaceri macedo-român, care a devenit notoriu datorită activităților de impresariere a jucătorilor de fotbal. De-a lungul vremii, el și fratele lui, Giovani, au fost agenții lui Gheorghe Hagi, Gigă Popescu, Dan Petrescu și Adrian Mutu. În luna martie a anului 2014 a fost condamnat definitiv la 4 ani și 8 luni de închisoare împreună cu fratele Ioan Becali, George Copos și alți, în urma ”Dosarului Transferurilor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI