Viciul cu care s-a pricopsit Doinița Oancea din adolescență: „Recuperez noaptea când nu dorm” EXCLUSIV

Viciul cu care s-a pricopsit Doinița Oancea din adolescență: „Recuperez noaptea când nu dorm” EXCLUSIV
Ce viciu are Doinița Oancea. Nu a fost curioasă să vadă cum e să trăiești fără el. Ce a dezvăluit actrița despre dependența sa.

Doinița Oancea recunoaște că o simplă curiozitate pe care a avut-o în liceu a ajuns să îi creeze dependență. Cu toate că de-a lungul timpului, mai multe persoane i-au semnalat faptul că ar fi bine să renunțe la țigări, actrița ne-a mărturisit că nu a avut niciodată această dorință și nu a făcut nici cel mai mic efort în acest sens. Trage însă un semnal de alarmă că viciul ei nu trebuie urmat.

Doinița Oancea și-a văzut visul împlinit în urmă cu mai bine de un an, când și-a făcut curaj și și-a deschis propria școală de actorie. Actrița nu este la prima experiență în postura de cadru didactic.

„Predau de vreo 12 ani, numai că tot timpul am fost în școli private, academii. De data asta am zis: “Ia vezi Doinița, poți singură? Sau ai nevoie de întăriri? Pentru mine a fost incredibil”, ne-a mărturisit ea.

Doinița Oancea: „Câțiva copii mi-au fost luați prin diverse producții”

A optat ca pe timpul verii să nu aibă cursanți și se mândrește cu rezultatele obținute într-un timp relativ mic. Mai exact, elevii pe care i-a inițiat în tainele actoriei au vârste cuprinse între 5 și 17 ani, iar unii dintre ei s-au făcut remarcați de specialiști în domeniu. A avut și un băiețel talentat, despre care ulterior a aflat că era de fapt mezinul grupei.

„Mămica nu mi-a zis câți ani are când mi-a adus băiețelul, dar a fost foarte simpatic. Mi-a zis că are 4 ani jumate, dar de fapt avea 3 ani jumătate. Nu mi-am dat seama, el era și vorbăreț, a făcut treabă bună, a și apărut într-un serial TV. Câțiva copii mi-au fost luați prin diverse producții, asta e un lucru mare și e o încununare a muncii mele cu ei, și bucuria lor și o experiență inedită”, a declarat, pentru Impact.ro, Doinița Oancea.

Doinița Oancea: „Nici măcar nu știu dacă mă relaxează gestul în sine”

Indiferent cât de ocupată ar fi, Doinița nu renunță la țigări. Nu le consumă ocazional, ci recunoaște că s-au transformat într-un adevărat viciu.

„Nu am încercat niciodată să mă las de țigări. Destul de tânără eram, pentru că m-am apucat din curiorizate în liceu, dar să nu faceți ca mine, și uite curiozitatea asta mi-a produs un viciu și fumez destul de mult, peste un pachet pe zi. Depinde și unde sunt și ce treabă am și cât îmi permite și timpul. Dar dacă e ceva, recuperez noaptea când nu dorm. E ceva rău! Nici măcar nu știu dacă mă relaxează gestul în sine, a devenit o plăcere a mea vinovată să trag din nenorocita asta de țigară”, a declarat, pentru Impact.ro, Doinița Oancea.

Vedeta nu a fost deloc diplomată cu persoanele care i-au spus fie direct, fie pe ocolite să se lepede de tutun.

Citește și: Cu ce s-a răsfățat Doinița Oancea după despărțirea de iubit. Imaginile arată că o duce bine FOTO EXCLUSIV

„Au încercat pe lângă mine mulți să mă determine să renunț și am spus că nu, că fumez pe banii mei. Nu am avut curiozitatea de a încerca să văd cum ar fi fără țigări”, a adăugat ea.