Vica Blochina, primele imagini după externare. Cum se simte acum fosta balerină

Vica Blochina, primele imagini după externare. Cum se simte acum fosta balerină

Fosta balerină Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident. Vedeta și-a fracturat piciorul, iar medicii au fost nevoiți să o invite în sala de operații. Totul a decurs bine, lucru dezvăluit de aceasta pe conturile de socializare. Primele imagini după externare.

Vica Blochina, primele imagini după externare

Vica Blochina (44 de ani) a ajuns ieri dimineață la Spitalul Universitar din Capitală cu dureri groaznice în zona piciorului. Medicii au preluat-o pentru investigații. În urma unei radiografii, doctorii au descoperit că fosta balerină are piciorul rupt. I-au pus un ghips pentru a-i susține oasele și a intrat rapid în sala de operații.

„Nu am avut probleme de sănătate niciodată… Am făcut doar operaţii doar de înfrumuseţare”, a spus Vica, conform Viva!

Intervenția a decurs bine, drept pentru care vedeta a și fost externată, în urmă cu trei ore, lucru dezvăluit de aceasta pe conturile de socializare.

Vedeta, despre intervențiile estetice suferite

Fosta balerină are un trup de invidiat de care are mare grijă și recunoaște că este nevoie de intervenții pentru a te întreține. Ultima operație suferită de aceasta a fost mărirea posteriorului, dar nu cu silicon, ci cu grăsime din propriul organism.

Vica Blochina, primele imagini după externare. Cum se simte acum fosta balerină
Foto: captură Instagram

„Eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală’. Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine. Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic’.

De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”, a spus Vica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI