Vica Blochina a ajuns de urgență pe mâinile medicilor! Ce probleme de sănătate are vedeta

Vica Blochina, operată de urgență! Ce probleme de sănătate are vedeta?
Vica Blochina și-a speriat fanii! Fosta balerină a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Care sunt problemele sale de sănătate și în ce stare se află acum fosta concurentă de la Asia Express?

Vica Blochina, de urgență pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate are vedeta?

Vica Blochina are probleme de sănătate! Cu toate că a ajuns de urgență pe mâna medicilor, ulterior și pe masa de operații, nu a uitat să-și înștiințeze fanii. Vedeta a făcut o serie de story-uri pe o rețea de socializare în care le arăta cum se simte și ce îi fac specialiștii. 

„Ăsta e un gips provizoriu? N-am avut probleme de sănătate niciodată, mi-am făcut doar operații de înfrumusețare”, a spus mama copilului lui Victor Pițurcă, în timp ce i se punea gipsul. Peste ceva timp, aceasta s-a filmat pe patul de spital, după ce specialiștii i-au operat piciorul, arătându-le fanilor că este bine. Se pare că aceasta și-ar fi rupt unul din membrele inferioare în timpul unui antrenament.

Vica Bochina, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are vedeta?
Vica Bochina, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are vedeta?

„Nu sunt genul de om care mă prefac”

Deși a susținut că până acum a apelat la măestria medicilor esteticieni doar pentru a-și retușa unele lucruri, fanii cred a exagerat. Mai mult decât atât, blondina a susținut că este deschisă pentru astfel de schimbări pentru că dorește să arate bine, nicidecum naturală.

”Eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală”. Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine! Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic”. De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”
Vica Blochina

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI