FOTO Vica Blochina i-a făcut ”cadou” lui Cătălin Botezatu toate săruturile dintre ei, de până acum. Imaginile care i-au intrigat pe fani

Vica Blochina, cadou special pentru Cătălin Botezatu de ziua lui. I-a oferit în dar toate sărutările sale

Vica Blochina s-a gândit a ieșit în evidență și de data aceasta. Fosta balerină i-a dăruit lui Cătălin Botezatu ceva aparte. Ziua iubitului designer sigur va fi una pe cinste, mai ales cu Vica alături. Cum i-a dăruit toate sărutările lor?

Vica Blochina, cadou special pentru Cătălin Botezatu

Vica Blochina i-a făcut o surpriză aparte de ziua lui Botezatu. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă i-a oferit un mesaj deosebit și intrigant pentru unii fani. De asemenea, nici imaginile postate în dreptul pozelor nu au fost departe. Vedeta a recunoscut că Botezatu sărută foarte bine, mulțumindu-i implicit pentru momentele prețioase pe care i le-a oferit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy birthday the PERFECT MAN!! The best Kisser from@the planet!! @catalinbotezatu1

O postare distribuită de Vica Blochina (@vica_blochina) pe

„Happy birthday the PERFECT MAN!! The best Kisser from@the planet!! @catalinbotezatu1”, a fost mesajul Vicăi Blochina din dreptul surprizei pentru Cătălin Botezatu. Cei doi sunt cunoscuți ca fiind prieteni foarte buni. Nu ratează niciodată să-și facă planuri împreună, să se viziteze sau să-și ofere aprecierea în public. Din grupul apropiat al lui Botezatu, pe lângă Vica, mai face parte și nelipsita Raluca Bădulescu.

Cadoul Vicăi Blochina pentru Cătălin Botezatu
Cadoul Vicăi Blochina pentru Cătălin Botezatu. Ce mesaj emoționant i-a trimis?

Vedetele s-au înghesuit să-i trimită urări

„It is YOU , the ONE and ONLY KING of all times and the KING of my heart FOREVER @catalinbotezatu1 ?❤️LA MULȚI ANI dragostea vieții noastre, la mulți ani rege soare superb ❤️??✨?❤️ may you always shine upon us #teador”, a fost mesajul Ralucăi Bădulescu, colegă cu acesta și la masa juriului de la emisiunea Bravo, ai stil. De asemenea, cei doi sunt parte a unei rubrici extrem de iubite de prezentatorii show-ului lui Teo, rubrică în care critică alegerile vestimentare ale vedetelor de la diverse evenimente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI