26 iul. 2023 | 23:47

Viața tragică pe care a avut-o Sinead O’Connor. Prin ce momente tulburătoare a trecut VIDEO

Monden
Viața tragică pe care a avut-o Sinead O’Connor. Prin ce momente tulburătoare a trecut VIDEO

Vestea morții cunoscutei cântărețe Sinead O’Connor a generat un val de tristețe publică. În ciuda carierei sale de succes, artista a trecut prin încercări grele. Apropiații susțin că în ultima perioadă, vedeta se lupta cu depresia.

Cine a fost Sinead O’Connor?

Sinead O’Connor a încetat din viață la vârsta de 56 de ani. Fanii acesteia își arată regretele pe rețelele de socializare. Însă, foarte puțini știu dramele prin care a trecut celebra cântăreață.

Artista s-a născut pe 8 decembrie 1966, în Glenageary (Dublin).  Vedeta a făcut parte dintr-o familie numeroasă, având trei frați (Joseph, John și Eoin), dar și o soră (Eimear), ea fiind cea mijlocie. Numele său provine de la Sinéad de Valera (soția președintelui Éamon de Valera).

La vârsta de 8 ani, Sinead afla că părinții ei vor divorța. În urma divorțului, cei trei copii au rămas alături de mama acestora. Însă, în loc de grijă și iubire, cei mici au cunoscut violența și abuzul.Mama acesteia se confrunta la acel moment cu tulburări de sănătate mintală și dezvoltase o dependență pentru substanțe interzise.

„A condus o cameră de tortură. Era o persoană care se bucura și zâmbea când îți făcea rău. … Eram îngrozită.. Urăsc faptul că nu am putut să am grijă de ea, poate să-i ofer înapoi puțină dragoste. Și să o ajut, nimeni nu a ajutat-o”, mărturisea solista pentru celebrul dr. Phil, în 2017.

Sinead O’Connor, abuzată de mama sa

Anii în care a stat alături de mama sa și-au spus cuvântul, iar Sinead O’Connor a ajuns să fure din magazine. La vârsta de 15 ani a fost prinsă furând din magazin. Din cauza faptelor comise, artista a ajuns într-una din instituțiile catolice Magdalene, Grianán Training Centre, acolo unde și-a șlefuit talentul. Norocul a făcut ca una dintre surorile toboșarului trupei irlandeze In Tua Nua să lucreze la centru. Aceasta i-a observat talentul și i-a recomandat-o fratelui său.

Talentul său a fost observat și de membrii cunoscutei trupe. Astfel că, artista a ajuns să înregistreze prima ei piesă, Take My Hand.

Sinead O’Connor a decis să-și urmeze pasiunea și să studieze mai multe despre aceasta. Astfel că, artista reușește să intre la Newtown School din Waterford, unde, ajutată de către profesorul de limbă irlandeză, Joseph Falvey, a înregistrat un demo cu patru melodii (două coveruri și două piese proprii ce aveau să apară pe primul său album).

Te-ar putea interesa și: A murit cântăreața Sinead O’Connor. Doliu uriaș în muzica internațională

Muzica, singura cale de evadare

De atunci, a cunoscut numeroase reușite pe plan profesional. Însă, pe plan personal lucrurile nu au mers tocmai bine. De-a lungul vieții, vedeta a fost căsătorită de patru ori (cu producătorul și muzicianul John Reynolds, cu jurnalistul Nicholas Sommerlad, cu jurnalistul John Waters, respectiv cu muzicianul Donal Lunny).În ciuda căsătoriilor sale, Sinead O’Connor a declarat că are o altă orientare sexuală.

„Sunt lesbiană… deși nu am fost foarte deschisă în privința asta, și de-a lungul vieții mele am ieșit cu bărbați, pentru că am nu am fost, neapărat, confortabilă să fiu lesbiană. Dar de fapt sunt lesbiană.“

Artista a lăsat în urmă trei copii îndurerați, fiind vorba, mai exact, de Jake Reynolds (tatăl acestuia fiind primul ei soț); o fiică, Róisín Waters (tatăl ei fiind editorialistul „The Irish Times“, John Waters); Yeshua Francis Neil (al cărui tată este fostul ei partener Frank Bonadio).

Surse din presa mondenă susțin că, artista se confrunta de ceva timp cu depresia. Simptomele au început să se înrăutățească după moartea fiului ei, Shane. La o săptămână de la moartea acestuia, artista a încercat să-și ia viața. Însă, aceasta nu a fost singura tentativă de sinucidere. În anul 2007, artista a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, încercând să se sinucidă pe când avea doar treizeci și trei de ani.

Digisport.ro
Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Vestea primită de Elena Băsescu. E de la un bărbat și nu i-a picat deloc bine
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Dem Rădulescu și filmul pe care nu a mai apucat să-l facă. Un scenariu unic
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Românii care primesc 250 de lei. Anunț oficial. Când intră banii pe carduri
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP dă fiori americanilor. MĂSURI RADICALE anunțate de republican
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro