Viața lui Roman Abramovici – fostul patron al lui Mutu e păzit zi și noapte de 20 de ani

Viața lui Roman Abramovich. De 20 de ani este păzit zi și noapte.

Roman Arkadyevich Abramovich, pe numele întreg, s- a născut pe data de 24 octombrie 1966, este un om de afaceri rus. Astăzi ete ziua lui ne naștere. Acesta împlinește frumoasa vârstă de 54 de ani. El este patronul echipei de fotbal din Anglia Chelsea FC. Este al treilea cel mai bogat om din Rusia  și în lume ocupă locul 50. Iată câteva informații despre viața lui Roman Abramovich, conform site-ului thefamouspeople.com.

Viața lui Roman Abramovici – fostul patron al lui Adi Mutu

Roman Abramovich este un om de afaceri, investitor și politician rus, care se întâmplă să fie unul dintre cei mai bogați oameni din lume. El este un om care a venit dintr-o copilărie foarte umilă și și-a creat propriul imperiu prin munca sa grea și prin incredibila încredere pe care a avut-o în sine în timp ce conducea afaceri.

Cea mai mare pretenție la faima sa în afara Rusiei este deținerea clubului as de fotbal englez, Chelsea, club la care a jucat și fotbalistul român, Adrian Mutu.

Viața lui Roman Abramovich

Roman Abramovich s-a născut la Saratov, în Rusia, într-o familie de clasă mijlocie inferioară. Și-a pierdut părinții la scurt timp după ce s-a născut. Astfel, a rămas orfan la vârsta de 2 ani, așa că unchiul său l-a dus cu el la Ukhta. Roman a avut parte de vremuri dificile încă de la o vârstă fragedă și a înțeles valoarea banilor, care l-au ajutat să învețe să-i economisească și, în timp ce era student, a început prima sa aventură sub forma unei companii de fabricare a jucăriilor din plastic.

Roman Abramovich a fost recrutat de armata rusă în timp ce frecventa institutul industrial din Ukhta. S-a plictisit de asta și și-a dat seama că nu era chemarea lui și, imediat după ce s-a întors din armată, a început să frecventeze Institutul de Stat de Transport Auto din Moscova. Nu și-a terminat niciodată studiile și a început să se concentreze asupra obiectivelor sale de a deveni bogat cât mai curând posibil. Simțul său impecabil de afaceri i-a permis să aibă un profit destul de bun, încă din primele sale inițiative, iar Roman a continuat să lucreze mai departe cu scopul său de a face bani.

Cariera lui Roman Abramovich

În perioada 1992-1995, Roman Abramovich a investit în industriile potrivite. El și-a fixat în cea mai mare parte atenția asupra înființării companiilor de revânzare care au acționat ca intermediari și i-au adus niște profituri bune și, la scurt timp, Roman și-a concentrat viziunea asupra companiilor petroliere.

În 1995, l-a întâlnit pe Boris Berezovsky și cei doi s-au asociat pentru achiziționarea acțiunilor de control la compania petrolieră ‘Sibneft’. În anul 2000, Boris a părăsit țara după acuzații de înșelăciune și și-a vândut acțiunile lui Roman, care i-a crescut și mai mult imperiul.

După ce a obținut un mare succes cu Sibneft, Roman a început să privească industria de aluminiu din Rusia, despre care se știa că era un sector extrem de profitabil în acele vremuri. Roman Abramovich a fost numit guvernator al Chukotka din 2000 până în 2008.

Roman Abramovich și Chelsea

În iunie 2003, Roman a cumpărat clubul de fotbal Chelsea, care la acel moment era cunoscut drept una dintre cele mai slabe echipe de fotbal. Sub domnia sa, clubul a evoluat suficient de bine, iar Roman sprijină echipa în aproape fiecare meci.

În anul 2015, Roman a investit într-o aplicație israeliană de lansare a muzicii Music Messenger și le-a acordat 30 de milioane de dolari, în parteneriat cu muzicieni precum Nicki Minaj și David Guetta.

Roman Arramovich – viață personală

Roman Abramovich s-a căsătorit pentru prima dată în decembrie 1987 cu Olga Lysova și a ajuns să divorțeze de ea trei ani mai târziu.

Patru ani mai târziu, în 1991, s-a căsătorit cu o stewardesă, Irina Malandina, și a avut cinci copii din căsătorie. Cuplul a divorțat în 2007, când Roman a început să se întâlnească cu Dasha Zhukova și s-au căsătorit în 2008 și au doi copii.

Roman-Abramovici și Daria-Jukova
Viața țui Roman Abramovich: păzit zi și noapte.

Roman Abramovich – gardă de corp

Potrivit informațiilor oferite de site-ul wikipedia.org, garda personală a lui Roman Abramovici în Marea Britanie constituie aproximativ 20 de specialiști în securitate. Cu un număr similar este însoțit în călătorii fie cu iahtul, fie în străinătate sau în Rusia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI