Vești triste despre Benone Sinulescu, după problemele de sănătate. Fanii lui sigur vor fi dezamăgiți (exclusiv)

Vești triste despre Benone Sinulescu, după problemele de sănătate. Fanii lui sigur vor fi dezamăgiți (exclusiv)
Vești triste despre Benone Sinulescu

Fanii lui Benone Sinulescu sunt dezamăgiți de noile vești aflate despre acesta. Ce se întâmplă cu celebrul artist, după problemele serioase de sănătate avute recent? Soția vedetei a povestit totul.

Ce se întâmplă acum cu Benone Sinulescu: vești triste pentru fani

Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Arad în urmă cu o lună și jumătate, moment în care fanii lui s-au gândit la tot ce a fost mai rău. Acesta are probleme cardiace, iar starea sa de sănătate nu este una foarte bună nici acum.

Din păcate, cei care îl iubesc trebuie să se obișnuiască deja cu lipsa sa de la spectacole pentru că nu sunt șanse ca solistul să revină pe scenă anul acesta. Soția sa a mărturisit că el este încă slăbit și stă mult în pat.

De asemenea, Benone Sinulescu urmează un tratament aspru din partea medicilor, iar după externare s-a confruntat cu o infecție urinară pentru care a trebuit să ia iar antibiotice. Sursa citată mai arată că vedeta se simte totuși mai bine, dar nu extraordinar după externare încât să revină la viața de artist cel puțin în acest an.

”Solistul este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat cu un alt necaz, cu o infecție urinară, pentru care a trebuit să ia antibiotice”, au dezvăluit apropiații lui.

„Stă mai mult în pat”

”Nea Beni este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat și cu o infecție urinară, pentru care a luat antibiotice. Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor.

Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme. Este îngrijit de soție, dar și cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”
Surse apropiate de Benone Sinulescu (Sursa: impact.ro)

„Când va decide el că totul e în regulă”

Partenera acestuia a mărturisit că bărbatul a ajuns la o vârstă și problemele vin odată cu trecerea anilor. Vestea bună a fost că interpretul nu și-a pierdut vocea așa cum s-a speculat. Mai mult decât atât, chiar și acum cântă prin casă și iubește în continuare muzica, urmând să revină în atenția publicului atunci când va simți că va fi posibil.

”Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”
Elena, soția lui Benone Sinulescu