Vești proaste pentru Victor Pițurcă. A fost „lovit” greu de pandemie

Vești proaste pentru Victor Pițurcă. A fost „lovit” greu de pandemie
Vești proaste pentru Victor Pițurcă. A fost „lovit” greu de pandemie

În plină pandemie, Victor Pițurcă a primit vești proaste. Fostul selecționer își negocia un contract cu un salariu uriaș.

Vești proaste pentru Victor Pițurcă. A fost „lovit” greu de pandemie

Victor Pițurcă negocia intens cu o echipă din Golf, unde ar fi primit un salariu uriaș. Fostul selecționer este liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova și spera să revină repede în fotbal. Numai că pandemia de coronavirus l-a blocat pe Victor Pițurcă și întreaga mutare a picat, informează Sport.ro.

„Eram în contact cu o echipă din Golf, dar iată… ce s-a întâmplat acum a dat totul peste cap in toată lumea. Nimic nu mai e simplu. Vom vedea, eu sper ca din vară să revin în circuit. Se simte lipsa fotbalului, cu cine vorbesc numai despre asta se discută”, a spus Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă, 64 de ani, a mai antrenat în două rânduri în Golf, pe Al-Ittihad, în sezoanele 2014/2015 și 2015/2016.

Victor Pițurcă s-a despărțit la începutul acestui an de Universitatea Craiova, pe care o lăsase la momentul respectiv pe locul 4, cu 37 de puncte în 22 de etape din sezonul regular. Se pare că ruptura s-a produs ca urmare a nemulțumirilor repetate ale lui Pițurcă legate de valoarea lotului Universității Craiova.

„Am venit la Craiova să câştig campionatul, nu mă interesează locul 2 sau locul 3 sau 4, ori să cresc jucători. Acesta e rolul venirii mele aici şi asta îmi doresc. Nu vreau să rămânem cu acelaşi lot. Vreau jucători şi vreau jucători valoroşi!”, spunea Pițurcă la finalul anului trecut.

Victor Pițurcă, afaceri de milioane. Ce face „Satana” lângă Catedrala Mântuirii Neamului

Avertismentul lui Victor Pițurcă pentru Mirel Rădoi

Victor Pițurcă s-a referit și la meciul naționalei României cu Islanda, din barajul de calificare la ceea ce a devenit EURO 2021, Fostul selecționer îl avertizează pe actualul selecționer, Mirel Rădoi.

„Rădoi a avut ghinion, România va avea viață și mai grea în septembrie în Islanda decât în martie (n.r. – inițial meciul era programat pe 26 martie).

Mentalitatea noastră e departe de a altor jucători din alte țări. Sunt sigur că jucătorii din Islanda se pregătesc mult mai bine decât jucătorii noștri pentru că așa sunt educați. Din punctul ăsta de vedere nu cred că e un avantaj pentru noi”, a spus Victor Piturca pentru Pro TV.

România va întâlni Islanda în semifinalele play-off-ului pentru EURO 2021 în luna septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI