Vești proaste pentru șoferi: se ridică mașinile în București. Cât plătesc proprietarii pentru ele

Vești proaste pentru șoferi: se ridică mașinile în București. Cât plătesc proprietarii pentru ele
Consiliul local a decis noi reguli în Sectorul 6

În 24 decembrie, noul primar al Sectorului 6 al Capitalei, punea pe ordinea de zi un subiect de interes public. Conform informațiilor, s-a decis un nou regulament ce are ca temă ridicarea mașinilor parcate ilegal în Sectorul 6.

Consiliul local a decis noi reguli în Sectorul 6

Într-o ședință a Consiliului Local, noul primar, Ciprian Ciucu și consilierii au decis un nou regulament cu privire la numărul mare de mașini parcate ilegal în sector. Regulamentul aprobat în unanimitate prevede noi taxe către deținătorii vehiculelor parcate ilegal și care vor fi ridicate de angajații primăriei. În cele ce urmează vă prezentăm aceste taxe, după cum urmează:

– 300 lei, inclus TVA/ vehicul, pentru operaţiunea de ridicare;
– 200 lei, inclus TVA/ vehicul, pentru operaţiunea de transport;
– 30 lei, inclus TVA/zi/ vehicul, pentru operaţiunea de depozitare.
– 300 lei, inclus TVA/ vehicul, pentru operaţiunea de ridicare;
– 200 lei, inclus TVA/ vehicul, pentru operaţiunea de transport.

Aceste taxe sunt percepute pentru activitatea de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate neregulamentar. Dar și pentru activitatea de ridicare şi transport a vehiculelor fără stăpân şi abandonate, aici taxele fiind de 300, respectiv 200 de lei, după cum se arată mai sus.

Ciprian Ciucu dezamăgit de ce a găsit în Primărie

Imediat după preluarea mandatului de primar la Sectorul 6, Ciprian Ciucu s-a apucat de treabă, încercând să respecte promisiunile din campania electorală. Numai că, odată ajuns în primărie, conform spuselor sale, a găsit un adevărat dezastru administrativ. Edilul spune că nu se așteptat să găsească atât de multe nereguli, care, în cele din urmă vor trebui rezolvate cât se poate de repede.

”Mă aşteptam să găsesc lucrări întârziate. În cazul unora am constatat personal că au defecte în execuţie şi sunt destul de scumpe. Pe anumite zone bugetul arvunit prin contracte cadru pentru o perioadă lungă de timp. Contractul cadru nu îţi dă voie să ai un alt contract în acelaşi domeniu. Poţi executa acele lucrări doar cu compania cu care ai semnat acel contract cadru.

Ştiu că a existat în ultima săptămână o efervescentă de transferuri, detaşări, oameni care vor să plece, poate să fugă de răspundere. Sper să nu găsesc şi concursuri organizate în ultima perioadă, dar este posibil orice. Soluţiile sunt de natură administrativă. Voi avea o discuţie cu cei din primărie, să văd cum au performat. Dacă au performat, este spre binele lor şi spre binele relaţiei dintre noi şi nu au de ce să îşi facă griji.”, a declarat edilul Primăriei Sector 6, Ciprian Ciucu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI