Vești proaste pentru Simona Halep, încă de la începutul săptămânii

Vești proaste pentru Simona Halep, încă de la începutul săptămânii
Ce a pățit Simona Halep. Fanii ei sunt foarte triști

Simona Halep se confruntă cu un anunț trist! Sportiva a primit câteva vești dureroase încă de la începutul săptămânii, așa că fanii ei au fost surprinși în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat cu aceasta și ce lovitură dură a primit acum.

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep. Sportiva a primit vești dureroase

Simona Halep a coborât două poziții în clasamentul WTA! Sportiva se află cum pe locul 19, după ce a ocupat locul 17. Între timp, Elena Gabriela Ruse a ajuns pe locul 83, după ce a urcat 9 poziții, reușind să câștige cel mai bun loc din toată cariera, de până acum.

De asemenea, printre româncele aflate în Top 200 WTA se numără Sorana Cîrstea, care a urcat 2 poziții până la locul 38, Irina Begu, care a urcat 5 poziții și s-a clasat pe locul 56, Ana Bogdan, care a urcat 2 poziții până la locul 105, Jaqueline Cristian, care se clasează pe locul 108, urcând 3 poziții.

Mihaela Buzărnescu se află pe locul 121 după ce a urcat 4 poziții, iar Irina Bara a ajuns pe locul 136 după ce a coborât 22 de poziții. Patricia Țig a ieșit din Top 200 WTA, clasându-se acum pe locul 211, după ce a coborât 47 de poziții.

Simona Halep, înfrântă la Indian Wells. Poziția ei din WTA este amenințată

În momentul de față, Simona Halep a ajuns pe locul 19 din WTA, iar sportiva ar putea să iasă din Top 20 WTA, ținând cont că poziția ei este amenințată de mai multe jucătoare. Sportiva se confruntă cu anumite provocări, iar fanii săi din întreaga lume sunt extrem de triști după ultimele vești.

Românca a fost înfrântă la Indian Wells de către Aliaksandra Sasnovich, bielorusa care a învins-o și pe câștigătoarea de la US Open 2021, Emma Răducanu. Victoria a venit ca o surpriză pentru jucătoarea de tenis, mai ales pentru că aceasta nu se aștepta să câștige partida în fața Simonei Halep.

Aliaksandra Sasnovich a declarat că și-a cumpărat bilete de avion pentru a se îndrepta spre casă, ținând cont că nu credea că o să o învingă pe Simona Halep la Indian Wells.

„E foarte distractiv, pentru că pe sfertul meu de tablou au fost trei campioane de Grand Slam. Simona e o mare campioană și am avut mari emoții, pentru că mi-am dorit să câștig. Înaintea meciului mi-am luat deja bilete de avion spre casă.

Erau 70% șanse pentru ea și doar 30% pentru mine. Și acum am câștigat, wow!”, a declarat Aliaksandra Sasnovich după victoria de la Indian Wells.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI