Vești proaste pentru Irinel Columbeanu. Va avea cele mai triste sărbători

Vești proaste pentru Irinel Columbeanu. Va avea cele mai triste sărbători
Cum vor fi aceste sarbatori pentru Irinel Columbeanu

Sunt vești proaste pentru Irinel Columbeanu. Fostul afacerist a vorbit deschis despre viața sa actuală. Deși acum se înțelege foarte bine cu fosta sa soție, Monica Gabor, mama fiicei sale, acesta nu va petrece sărbătorile cu fiica sa, stabilită peste Ocean, alături de mama ei, și pe care acesta nu a mai îmbrățișat-o din 2018.

Vești proaste pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu spune că, momentan, nu știe cum vor fi aceste sărbători pentru el, dar că nici nu pune mare preț pe acestea. Nici amintirile legate de Crăciunul din copilărie nu îl răscolesc, ci singurul lucru care îl răscolește este „siguranța c-a mai trecut un an și nu degeaba”.

Și îl mai răscolește ceva: dorul de fiica sa, Irina, care locuiește în America alături de mama sa, și pe care nu știe când o mai poate revedea fizic. Acesta a spus și că, dacă

 „Nu știu când va fi marea revedere, ar trebui întrebat și virusul. Nicio șansă să facem Revelionul împreună”, a spus Irinel Columbeanu, pentru ciao.ro.

Irinel Columbeanu a mai spus și că s-ar muta chiar și în America, dacă Irinuca i-ar cere asta.

„Alături de ea (n.r. s-ar muta) dacă și ea și-ar dori, da. Oriunde.”, a mai spus fostul om de afaceri.

Spune că a avut o căsnicie fericită cu Monica Gabor

Deși au trecut mulți ani de la divorțul de Monica Gabor, totuși acesta își amintește cu sentimente bune de căsnicia cu aceasta, pe care o caracterizează acum, retrospectiv, „rețeta deplină a fericirii„.

„Da (n.r. a avut o căsnicie fericită), în plus și palpitantă, după mine rețeta deplină a fericirii. De vorbit vorbim când trebuie, mai des prin mesaje, cum se practică acum. Deciziile importante pentru Irina da, celelalte nu.”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru sursa citată.

Acum, cei doi sunt în relații bune de dragul fiicei lor și comunică prin mesaje subiecte ce țin strict de adolescentă.

„De vorbit vorbim când trebuie, mai des prin mesaje, cum se practică acum. Deciziile importante pentru Irina da, celelalte nu.”, a spus Irinel Columbeanu.

În ce privește traiul prezent al lui Irinel Columbeanu, acesta a mărturisit că el este „exact așa cum trebuie să fie” și că singurul lucru pe care l-ar mai avea de pierdut ar fi „onoarea”.

Cu toate acestea, omul de afaceri a mărturisit și că are și un regret.

„Că am fost prea deschis și credul cu oameni care nu meritau cunoscuți”, a mai spus Irinel Columbeanu, potrivit sursei citate.