Vești proaste pentru Gigi Becali. Ce veste cruntă a primit chiar azi despre FCSB

Vești proaste pentru Gigi Becali. Ce veste cruntă a primit chiar azi despre FCSB
Gigi Becali bagă bani în întărirea lotului FCSB

Patronul FCSB este pus pe fapte mari. După ce și-a numit un nou antrenor, Gigi Becali a decis și întărirea lotului. A făcut un prim transfer, în persoana lui Alexandru Crețu. Dar, așa cum declara recent, a mai pus ochii și pe alți jucători din Liga 1, și nu numai.

Gigi Becali bagă bani în întărirea lotului FCSB

Odată cu terminarea campionatului, Gigi Becaliși-a anunțat intențiile de a aduce noi jucători la lot. După numirea lui Dinu Todoran ca viitor antrenor, Becali a pornit la cumpărături. Deja are un prim transfer, făra a plăti un leu. Fostul jucător de la Maribor, Alexandru Crețu, avenit liber de contract pe banca FCSB-ului.

După ce și-a recunoscut înfrângerea în fața CFR-ului, în ultimul act al Ligii 1, Gigi Becali a mai recunoscut și că are nevoie de întăriri. Printre cei aflați pe listă se numără Andrei Dumiter, de la Sepsi, Bogdan Stancu, Constantin Budescu și Octavian Vâlceanu, de la Academica Clinceni.

În privința lui Dumiter, se pre că acesta s-ar fi răzgândit și vrea să rămână la Sepsi. Cât despre Budescu, CFR Cluj a anunțat intenția de a renunța la serviciile sale, prin vocea lui Marius Bilașco.

Octavian Vâlceanu a semnat cu Gaz Metan Mediaș

Convins că are nevoie de un portar bun, Gigi Becali anunța interesul pentru Octavian Vâlcanu, portarul celor de la Academica Clinceni. Dispus fiind să ofere cât îi cere conducerea celor de la Clinceni, Becali îl dădea ca sigur transferat. Numai că, după cum relatează Playsport.ro, Octavian Vâlceanu a semnat deja miercuri cu cei de la Gaz Metan Mediaș.

Situația tânărului portar a fost elucidată de reporterii PlaySport.ro, acesta fiind în fapt jucător împrumutat. Conform PlaySport, Octavian Vâlceanu ar fi aparținut de drept unei echipe din divizia a- V-a – Ilfov-,  AS Natandi, formație pregătită de Ilie Poenaru. În aceeași situație s-ar afla un alt jucător din lotul celor de la Clinceni. Este vorba de fundașul stânga de 28 de ani, Mihai Dobrescu.

Revenind la trnsferul lui Octavian Vâlceanu, Gigi Becali se pare că va continua cu Andrei Vlad, ca titular, și Ștefan Târnovanu din postura de al doilea portar.

Bogdan Sancu dorit și el la FCSB

Tot cei de la PlaySport anunțau că Bogdan Stancu ar fi pe lista de transferuri anunțată de Gigi Becali. Numai că presa din Turcia vorbește de un transfer al lui Bogdan Stancu, dar nu în România.

Turcii spun că Stancu s-ar afla în negocieri dar cu o echipă din campionatul de pe malul Bosforului, și nicidecum cel românesc. Conform presei turcești, Kocaelispor, una dintre echipele TFF din Liga 1, l-a inclus pe Bogdan Stancu pe lista de transferuri. Contractul acestuia cu  Gençlerbirliği a expirat, astfel că ar putea fi adus aici liber de contract.

Rămâne să vedem ce se va mai întâmpla în perioada următoare și care vor fi jucătorii noi aduși de Ggi Becali la FCSB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI