Vești proaste pentru angajații de la Dinamo. Anunțul radical al conducerii: ce le vor face

Pablo Cortacero a făcut foarte multe schimbări la Dinamo din momentul în care a preluat echipa

Dinamo a trecut în era spaniolă, iar fanii sunt mulțumiți de modul în care au decurs lucrurile pentru echipa favorită. De la venirea lui Cosmin Contra, formația din „Ștefan cel Mare” a fost foarte activă pe piața transferurilor. Și a început să obțină și rezultate. A venit prima victorie în acest sezon, scor 3-1, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Poate singura nemulțumire a fanilor lui Dinamo rămâne cea legată de păstrarea lui Bogdan Bălănescu în staff-ul administrativ. Oficialul a fost îndelung contestat de fani, care au cerut în repetate rânduri să fie demis.

Motivul pentru care Pablo Cortacero nu îl demite încă pe Bogdan Bălănescu. Acesta este membru în Comitetul Executiv al FRF

Dar Bogdan Bălănescu a fost scos din prim-plan în ultima perioadă, iar directorul sportiv Rufo Collado este cel care pare să conducă echipa. Președintele consiliului administrativ al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a asigurat că toți angajații sunt monitorizați de noua conducere. Iar noua conducere a clubului, reprezentantă de Pablo Cortacero, va lua decizii în ceea ce-i privește pe fiecare.

Bogdan Bălănescu nu este deloc agreat de fanii lui Dinamo

„Vă spun deschis. Investitorii își doresc să facă o evaluare clară a fiecărui om din organigrama clubului. Va fi analizată munca fiecărui angajat! Ne putem aștepta și la schimbări de ordin administrativ. Posibil să fie modificări și în organigramă”, a declarat Dorin Șerdean pentru Digi Sport.

Mai mulți fani ai lui Dinamo i-au trimis mesaje lui Pablo Cortacero pe rețelele de socializare și i-au cerut demiterea lui Bogdan Bălănescu. Îi reproșează acestuia modul în care a gestionat clubul în ultimii ani, în care Dinamo a fost aproape de retrogradarea în eșalonul secund. Dar pentru moment Bălănescu își păstrează postul și datorită locului în Comitetul Executiv al FRF pe care îl deține. A pierdut, în schimb, dreptul de semnătură și influența pe care o avea în club.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI