Vești proaste pentru actorii din Las Fierbinți. Ce s-a întâmplat cu serialul

Vești proaste pentru actorii din Las Fierbinți. Ce s-a întâmplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinți. Producția de la PRO TV a primit o lovitură, pentru că în acest an nu a fost recompensată valoarea acestui show, în cadrul unei gale ce a avut loc de curând. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seară în urmă, de un altul, deși rămâne printre preferințele românilor. Un altul difuzat de același post televiziune pare să îi fi luat locul fruntaș, spre surpinderea fanilor care le-au urmărit încă din prima zi aventurile lui Celentano sau Bobiță.

Vești proaste pentru actorii din Las Fierbinți. Ce s-a întâmplat cu serialul?

Veștile sunt proaste pentru actorii din serialul Las Fierbinți, pentru că în seara de luni, pe 25 noiembrie, nu au fost recompensați pentru munca depusă în cadrul serialului de comedie. Dacă până acum au primit marele trofeu, câțiva ani la rând, în cadrul galei premiilor TV Mania, în acest an lucrurile s-au schimbat, iar serialul de comedie nu a fost premiat.

Vești proaste pentru actorii din Las Fierbinți. Ce s-a întâmplat cu serialul
Las Fierbinți a fost detronat de către o altă producție de la PRO TV. Serialul Vlad a fost recompensat cu marele premiu

În schimb, pe 2019, cel mai bun serial a fost desemnat ca fiind, de către telespectatori, serialul Vlad, tot de la PRO TV. Actorii din acest show care îi ține pe fani în suspans odată cu difuzarea fiecărui episod au fost prezenți pe scena de la Teatrul Național, din Capitală, acolo unde a avut loc decernarea premiilor importante din televiziunea românească. Au onorat invitația actorii Adi Nartea, cel care îl interpretează pe protagonistul cu același nume precum serialul, Andrei Aradits, Monica Bârlădeanu, Victoria Răileanu, Olimpia Melinte, Adrian Anghel și Elvira Deatcu.

De asemenea, Smiley a fost desemnat ca fiind cel mai bun jurat, pe când „Ce spun românii”, emisiunea prezentată de Cabral, a primit un trofeu pentru cea mai bună emisiune concurs. Serialul Vlad a reușit însă să detroneze Las Fierbinți, ce până acum a primit un premiu, aproape în fiecare an.  Mai mult, PRO TV a primit șase trofee, pe când Antena 1 doar patru, în cadrul galei premiilor TV Mania, pe 2019, potrivit paginademedia.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI