Vești proaste despre sănătatea Gabrielei Firea. Unde și de ce va fi operată din nou soția lui Pandele

Gabriela Firea se află la Londra, alături de soțul ei, Florentin Pandele, pentru un consult medical. Primarul general al Capitalei va suferi o nouă intervenție chirurgicală la colon, după ce recent a mai trecut prin această procedură.

Gabriela Firea va fi operată din nou

În urmă cu 3 zile, Florentin Pandele anunța că starea de sănătate a Gabrielei Firea este tot mai precară, deși primarul general al Capitalei îl rugase să nu dezvăluie acest lucru.

„Înainte să plec de acasă Gabi m-a rugat să nu mai vorbesc despre starea ei de sănătate, dar nu pot. De mai bine de 8 luni de zile Gabi se regăsește într-o stare de sănătate destul de critică, destul de critică. L-am rugat și pe Liviu Dragnea să o lase în pace pentru că starea ei de sănătate este destul de gravă. Nu mulți oameni care au boala ei ar merge zilnic la serviciu sau să se întoarcă la muncă la o săptămână după ce a ieșit din spital”, dezvăluia Florentin Pandele.

Joi, 13 iunie, Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook o serie de fotografii din Londra, acolo unde a plecat împreună cu soțul ei pentru a face un consult medical, potrivit informațiilor oferite de România TV. „Sigur va fi bine. Sănătatea e cea mai importantă. Dor de copii. Mă voi întoarce”, a scris Firea pe rețeaua de socializare.

Foto: Facebook Gabriela Firea
Foto: Facebook Gabriela Firea

Edilul șef al Capitalei se pregătește de o nouă operație la colon, care ar urma să aibă loc la un spital din România. Gabriela Firea a mai fost operată după ce medicii i-au descoperit o sârmă în colon, iar la scurt timp după intervenția chirurgicală a revenit la Primăria Municipiului București.

„În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, spunea la acea vreme Florentin Pandele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI