Cât de gravă e starea de sănătate a Gabrielei Firea. Florentin Pandele a dezvăluit tot: ”M-a rugat să nu spun!”

Florentin Pandele și Gabriela Firea

Florentin Pandele a dezvăluit cât de gravă este starea de sănătate a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. El a spus că soția lui are probleme destul de mari și că nu multe persoane care s-ar fi aflat în locul ei ar mai fi mers la locul de muncă în fiecare zi.

Florentin Pandele, despre starea de sănătate a Gabrielei Firea: „E destul de critică”

Primarul orașului Voluntari susține că PSD-ul s-a împărțit în două tabere după ce Liviu Dragnea a ajuns în spatele gratiilor. De o parte s-ar afla Viorica Dăncilă, care ar fi susținută de întregul Guvern, de peste 100 de secretari de stat și de întregul CEx. De cealaltă parte ar fi Gabriela Firea, care ar încerca să răzbească pe cont propriu. Primarul Capitalei ar avea grave probleme de sănătate, motiv pentru care nu va candida la alegerile prezidențiale.

„Înainte să plec de acasă Gabi m-a rugat să nu mai vorbesc despre starea ei de sănătate, dar nu pot. De mai bine de 8 luni de zile Gabi se regăsește într-o stare de sănătate destul de critică, destul de critică. L-am rugat și pe Liviu Dragnea să o lase în pace pentru că starea ei de sănătate este destul de gravă. Nu mulți oameni care au boala ei ar merge zilnic la serviciu sau să se întoarcă la muncă la o săptămână după ce a ieșit din spital”, a declarat Florentin Pandele la Antena 3.

Soțul Gabrielei Firea susține că social-democrații „au încercat să o distrugă”, în loc să o pregătească pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului. „Dacă asta doreau vă garantez că Gabi Firea avea șanse foarte mari să câștige prezidențialele”, a punctat Pandele.

Edilul șef al Capitalei a suferit recent o serie de intervenții chirurgicale. Gabriela Firea a dezvăluit ulterior motivul pentru care a ajuns pe masa de operație: medicii i-au găsit o sârmă în colon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI