Veşti proaste despre Regina Elisabeta. Interdicţia pe care a primit-o din partea medicilor. Ce se întâmplă cu suverana, de fapt

Veşti proaste despre Regina Elisabeta. Interdicţia pe care a primit-o din partea medicilor. Ce se întâmplă cu suverana, de fapt
Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta. Ce au anunțat-o medicii

Regina Elisabeta se confruntă cu unele probleme greu de îndurat. Suverana Marii Britanii este cunoscută pentru faptul că debordează de energie și participă la foarte multe evenimente, însă acum medicii i-au interzis să facă ce își dorește cel mai tare.

Regina Elisabeta se confruntă cu vești dureroase

Regina Elisabeta nu o să participe la evenimente și nu o să facă vizite oficiale timp de două săptămâni după ce medicii au sfătuit-o să se odihnească. Suverana, în vârstă de 95 de ani, este nevoită să nu se deplaseze în următoarea perioadă pentru a se asigura că starea ei de sănătate este una bună.

„Medicii Majestății Sale au sfătuit ca ea să continue să se odihnească pentru cel puțin următoarele două săptămâni.

Cadrele medicale sunt de părere că Majestatea Sa poate continua să realizeze sarcini ușoare, în special de la birou, în acest timp, inclusiv unele audiențe virtuale, dar să nu efectueze nicio vizită oficială.”, este precizat în anunțul oficial, potrivit Antena 3.

La ce este nevoită să recurgă Regina Elisabeta

Totuși, Regina Elisabeta regretă extrem de mult că nu poate să ajungă la un eveniment, însă o să fie prezentă cu o zi după ce acesta are loc la Serviciul Național de Comemorare. Suverana este cunoscută pentru faptul că încearcă să îndeplinească foarte multe sarcini.

„Majestatea Sa regretă că acest lucru înseamnă că nu va putea participa la Festivalul Comemorarii de sâmbătă, 13 noiembrie.

Cu toate acestea, intenția fermă a Reginei rămâne să fie prezentă la Serviciul Național de Comemorare în Duminica Comemorării, pe 14 noiembrie.”, a mai fost anunțat.

Regina Elisabeta, internată în spital pentru o zi. Ce probleme de sănătate are Suverana

Anunțul că Regina Elisabeta este nevoită să se odihnească timp de două săptămâni vine după ce Suverana a fost internată în spital. Medicii au supus-o la mai multe investigații pentru a vedea dacă aceasta nu se află în pericol și starea ei de sănătate este bună.

Se pare că Suverana ar fi epuizată după ce agenda ei a fost încărcată cu angajamente private în ultima perioadă. Ba chiar, Regina Elisabeta ar petrece mult prea mult timp în fața televizorului, stând până târziu în noapte pentru a vedea toate filmele și serialele care o interesează.

„După sfatul medical de a se odihni câteva zile, Regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru unele investigaţii preliminare, revenind la Castelul Windsor la prânz astăzi şi având o stare bună.”, au transmis oficialii de la Palatul Buckingham.