Regina Elisabeta a ajuns la spital. Motivul incredibil: se uită la televizor noaptea târziu

Regina Elisabeta a ajuns la spital. Motivul incredibil: se uită la televizor noaptea târziu
Regina Elisabeta a ajuns la spital, dupa ce s-a uitat prea mult la televizor

Regina Elisabeta a Marii Britanii a avut probleme de sănătate și a ajuns deîndată la spital. Ce a pățit suveranul englez, de fapt. Motivul este unul incredibil. Oamenilor le-a venit greu să creadă.

De ce a ajuns Regina Elisabeta la spital din cauza faptului că s-a uitat prea mult la televizor

În săptămâna 18 – 24 octombrie, Regina Elisabeta a fost nevoită să plece dintr-o călătorie în Irlanda de Nord la sfatul medicului, înainte de a petrece o noapte în spital pentru câteva investigații preliminare, acolo unde a fost sub supravegherea atentă a celor mai buni medici.

După ce monarhul s-a întors la Windsor în ziua următoare, asistenții regali au decis să-și reducă angajamentele înainte de summitul Cop26 de la Glasgow, care va avea loc la sfârșitul lunii octombrie.

Potrivit jurnaliștilor de la The Independent, Regina ar fi epuizată, deoarece își menține un program extrem de încărcat de angajamente private. Mai mult de atât, se pare că suveranul este un mare fan al serialelor și filmelor, întrucât șeful coroanei regale britanice petrece foarte mult timp în fața televizorului, stând trează până târziu în noapte.

Presa internațională notează faptul că Regina Elisabeta ar fi avut „un flux constant de prânzuri și cine cu familia și prietenii”  în luna octombrie, deoarece „nu vrea să ia masa singură”. De la moartea soțului ei Prințul Philip, duce de Edinburgh, în aprilie 2021, se spune că regina a încercat să-și ocupe timpul cu tot felul de activități.

O sursă apropiată familiei regale a declarat că de multe ori monarhul se îndepărtează de serile care se uită la televizor cu Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani, bona care își îngrijea copii.

„Regina o sună uneori, iar Mabel merge și se uită la televizor cu ea. Sunt foarte apropiate.”, au declarat surse de la curtea regală pentru Sunday Times.

Cum se simte acum Regina Elisabeta

Regina Elisabeta s-a uitat până târziu în noapte pentru a vedea victoria Emmei Răducanu la US Open precum și câteva episoade din serialul polițist Line of Duty.

Săptămâna trecută, monarhul a fost internat în spital pentru a fi supravegheată și supusă unui set de analize de rutină, pentru a se asigura că totul este în regulă, iar starea ei de sănătate este una bună.

Se înțelege că sejurul peste noapte a fost din motive practice și că regina s-a întors la biroul ei joi după-amiază pentru a întreprinde „sarcini ușoare”.

S-a spus că ar fi dezamăgită de faptul că nu va putea călători în Irlanda de Nord miercuri și, cu reticență, a primit sfatul medicilor ei de a se odihni mai mult. Majestatea Sa urmează să găzduiască lideri mondiali la summitul Cop26 în următoarele zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI