Vești îngrozitoare de la spital. Cornelia Catanga ar fi orbit după stopul cardio-respirator

de: Alexandra Chivu
17 07. 2019

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a ajuns de urgență la spital, duminică seară, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o, au reușit să o stabilizeze și apoi au hotărât să îi monteze un stent la inimă. În prezent, vin vești îngrozitoare la spital despre artistă.

Vești îngrozitoare de la spital. Cornelia Catanga ar fi orbit după stopul cardio-respirator

Aurel Pădureanu, soțul artistei, a declarat, pentru libertatea.ro, că partenera sa de scenă și de viață trece prin clipe grele. Pădureanu a povestit că artistei i s-a făcut rău și a căzut pe stradă, duminică seară, când era cu fiul ei. Băiatul a chemat ambulanța și a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca. Medicii i-au făcut mai multe investigații, iar în urma coronarografiei au constatat că solista are probleme cardiace, astfel că imediat au decis să o ducă în sala de operații, pentru a-i monta un stent la inimă.

Medicii ar fi transmis că orbirea și infarctul suferit au fost cauzate de dieta drastică pe care o ținea artista

Soțul Corneliei Catanga a declarat că artista este în stare stabilă, însă informațiile vehiculate în presă nu sunt atât de pozitive. Conform România TV, celebra cântăreață de muzică lăutărească ar fi orbit în urma incidentului grav. Aceeași sursă susține că medicii ar fi transmis că orbirea și infarctul suferit au fost cauzate de dieta drastică pe care o ținea Catanga în ultima vreme.

Imediat după incident, soțul Corneliei Catanga a povestit pas cu pas întâmplarea care a dus-o de urgență pe artistă. „Pe la șapte și jumătate, m-a sunat Alexandru țipând. În secunda aia mi s-a pus o durere îngrozitoare în piept. Am ieșit afară gol, eram zăpăcit, nu mai știam ce se întâmplă. Țipa să vin repede, că mama moare. M-am dus repede la spital și până l-a urmă i s-a pus un stent și în momentul în care a ieșit, imediat după operație, a țipat rău de tot. Și la un moment dat n-a mai știut nimic de ea. Și medicii au resuscitat-o”, a povestit Aurel Pădureanu, la ”Agenția VIP”.