Cum a găsit-o soțul pe Cornelia Catanga când a intrat în stop cardio-respirator: ”Nu îmi vine să cred!”

Autor: Alexandra Chivu - 13:59, 16 iul. 2019
Cum a găsit-o soțul pe Cornelia Catanga când a intrat în stop cardio-respirator

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a venit cu noi detalii despre partenera sa de viață. Artistul a povestit cum a găsit-o când a intrat în stop cardio-respirator.

Cum a găsit-o soțul pe Cornelia Catanga când a intrat în stop cardio-respirator

Familia Corneliei Catanga trece prin clipe grele după ce cântăreața de muzică lăutărească a făcut un stop cardio-respirator, luni, 15 iulie. Artista a fost operată de urgență, iar medicii de la Spitalul Floreasca au hotărât să îi monteze un stent. Soțul Corneliei Catanga este distrus și îngrijorat pentru partenera sa. Cu toate acestea, întrebat de jurnaliști, a povestit pas cu pas momentele prin care a trecut atunci când a realizat ce se întâmplă cu soția sa.

„Nici acum nu-mi vine să cred, mă uit la Cornelia și nu-mi vine să cred că e acolo. Ieri au plecat, la mall. (…) În ultimul timp, a cam fost dată laoparte. N-a mai cântat, n-a mai fost cerută. Și eu am tot încercat să mai cântăm împreună. Pe la șapte și jumătate, m-a sunat Alexandru țipând. În secunda aia mi s-a pus o durere îngrozitoare în piept.

Cum a găsit-o soțul pe Cornelia Catanga când a intrat în stop cardio-respirator: ”Nu îmi vine să cred!”
După ce artista a fost operată, medicii au decis să îi monteze un stent

Am ieșit afară gol, eram zăpăcit, nu mai știam ce se întâmplă. Țipa să vin repede, că mama moare. M-am dus repede la spital și până l-a urmă i s-a pus un stent și în momentul în care a ieșit, imediat după operație, a țipat rău de tot. Și la un moment dat n-a mai știut nimic de ea. Și medicii au resuscitat-o ”, a declarat artistul, la ”Agenția VIP”.

Până în acest moment, nu se știu multe informații despre verdictul medicilor. Cu toate acestea, este clar că situația nu este atât de pozitivă. În ultima perioadă, Cornelia Catanga a trecut prin depresii și a slăbit foarte mult din cauza plecării fiului ei în America. Anul precedent, cântăreața a mai fost internată și diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI