15 iul. 2019 | 17:06

Soțul Corneliei Catanga a dezvăluit ce s-a întâmplat înainte ca artista să intre în stop cardio-respirator. ”Am presimțit totul!”

Știri generale
Soțul Corneliei Catanga a dezvăluit ce s-a întâmplat înainte ca artista să intre în stop cardio-respirator. ”Am presimțit totul!”
COrnelia Catanga a ajuns în stare gravă la spital, iar soțul ei a povestit ce s-a întâmplat

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga a presimțit infarctul soției sale. În urmă cu o zi, aceasta a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din București, dar soțul i-a stat alături de când artista a ajuns pe patul de spital.

Cornelia Catanga se află la Terapie Intensivă într-un spital din Capitală. 

Duminică seară, Cornelia Catanga s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a ajuns l-a spital unde doctorii au decis să-i punăp un stent la inimă. Soțul artistei a relatat pentru spynews.ro că au avut probleme cu banii în urmă cu trei ani, când și-au pierdut și casa la bancă. Aurel Pădureanu susține că le-a fost foarte greu să mai cânte la concertele din România, deoarece „marii artiști au început să nu mai fie apreciați”. Cu multe greutăți au reușit să-și susțină repertoriul la unul din festivalurile din țară și li s-au promis banii după trei luni.

„Aseară am plecat în oraș, nu prea s-a simțit bine, dar tot a vrut să iasă. M-a sunat băiatul că a avut o premoniție că i se întâmplă ceva. Noi am avut o mare problemă, acum trei ani de zile, am pierdut casa la bancă și a intrat într-o depresie totală. La noi în țară au început marii artiști să nu mai fie apreciați, acum o lună de zile am cântat cu mari intervenții la un festival. Ni s-a spus că vom primi banii peste trei luni. Ne-am hotărât să plecăm din România, nu se poate trăi aici, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Medicii au spus că e bine, așteaptă, o mai țin trei zile la Terapie Intensivă. Am avut o premoniție, am crezut că se va întâmpla ceva, am și visat urât.”, a declarat Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Chiar dacă a avut multă susținere din partea fanilor și a avut succes în viața profesională, Cornelia Catanga s-a confructat de anul trecut cu probleme grave de sănătate. Doctorii au diagnosticat-o cu retinopatie pigmentară evolutivă, pe lângă alte probleme pe care le avea. Aceasta a declarat în februarie 2018 că o perioadă a stat închisă în casă din cauza depresiei si a problemelor pe care le avea cu ochii. După cum susținea cântăreața, Aurel Pădureanu n-a știut nimic despre probleme ei, acesta având ala rândul lui probleme cu tensiunea. Cornelia Catanga a mai spus că datorită familiei a reușit să se mențină în viață până acum.

După ce mama artistei a murit în urmă cu câțiva ani, aceasta a avut coșmaruri în care visa lucruri îngrozitoare, de mult uitate pentru artistă. Datorită soțului ei, a reușit să treacă mai ușor peste tragedie. Cornelia Catanga a ajuns duminică seară la Terapie Intensivă într-un spital din București. Aurel Pădureanu a stat tot timpul alături de soția lui.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro