Vești de ultimă oră pentru bucureșteni. Ce se întâmplă cu căldura în Capitală, anunțul Termoenergetica

Vești de ultimă oră pentru bucureșteni. Ce se întâmplă cu căldura în Capitală, anunțul Termoenergetica
Anuntul facut de companie

Vești de ultimă oră pentru bucureșteni! Anunțul făcut de Termoenergetica pentru locuitorii Capitalei.

Anunț important de la Termoenergetica

Bucureștenii primesc vești bune! Se pare că majoritatea celor ce locuiesc în Capitală vor beneficia de căldură, după ce iarna trecută au fost mai multe probleme.

Termoenergetica anunță că 80% din totalul punctelor termice sunt pregătite pentru furnizarea căldurii. 80% din totalul modulelor și centralelor termice au fost încărcate pentru furnizarea căldurii, conform Companiei Municipiale  Termoenergetica București.

Cele 20 de procente ale restului de instalații nu au fost încă încărcate, iar asta pentru că asociațiile de proprietari au spus că nu doresc furnizarea de căldură momentan sau încă desfășoară lucrări la rețeaua secundară, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Termoenergetica reamintește asociațiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor. Ei trebuie să realizeze aerisirea coloanelor, astfel încât căldura să parcurgă toată instalanța de încălzire.

Vești bune pentru bucureșteni

Asciațiile de proprietari sunt obligate să se asigure că instalații interioare proprii funcționează și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, printre care și operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

„Precizăm că, după începerea probelor la cald, având în vedere evoluţia în scădere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru încălzire, cu precădere în timpul nopţii. Este important de subliniat că, în prezent, centralele de termoficare Vest Energo şi Griviţa nu funcţionează şi, de aceea, până la realizarea echilibrului hidraulic al întregului sistem de termoficare, pot exista sincope în procesul de furnizare a agentului termic”, se precizează în comunicat.

Romgaz va livra către centralele din București gaze la preț dublu față cel de acum. Gicalaorie crește la producție cu 60%, iar prețul va fi cu 20% mai scump, după toate subvențiile.

Primarul Capitalei va decide dacă majorează subvenția sau va accepta scumpirea cu 6-% a apei calde și a căldurii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI