Vești cumplite pentru toți cei care dețin clădiri sau terenuri lăsate în paragină. Autoritățile sunt ferme!

Vești cumplite pentru toți cei care dețin clădiri sau terenuri lăsate în paragină. Autoritățile sunt ferme!
Anunțul momentului. Ce trebuie să știe toți cei care dețin proprietăți lăsate în paragină

Anunț dureros pentru persoanele care dețin terenuri sau clădiri lăsate în paragină! Autoritățile au luat o decizie drastică cu privire la toți cei care nu se îngrijesc de bunurile pe care le au. Aceștia riscă să plătească sume uluitoare.

Ce o să se întâmple cu persoanele care dețin clădiri sau terenuri lăsate în paragină

Autoritățile au stabilit o majorare record la impozite pentru cei care nu au grijă de proprietățile lor. Acest lucru se întâmplă la Pitești. Persoanele care au curțile necurățate sau dețin case în paragină o să se confrunte cu o mărire colosală, anume de 500%.

Această majorare a impozitelor cu 500% a fost posibilă printr-o decizie făcută de Consiliul Local la Pitești. Cei care nu își îngrijesc casele și terenurile o să scoată mulți bani din buzunar. Ba chiar, se pare că sunt foarte multe proprietăți care au fost lăsate în paragină de către proprietari.

Câte somații au fost emise de către autorități

Mai exact, angajații Primăriei au contabilizat nu mai puțin de 200 de terenuri și 76 de case abandonate. De asemenea, aproape 300 de somații au fost emise, proprietarii fiind anunțați că o să plătească sume imense dacă nu se ocupă de renovarea clădirilor în paragină sau de curățarea pământurilor.

Nu au fost deocamdată calculate sumele pentru cei care nu o să respecte somațiile emise pentru persoanele care nu s-au îngrijit de proprietățile pe care le dețin. Un mesaj public a fost transmis de autorități pentru ca persoanele vizate să nu trateze totul ca pe o glumă, potrivit Antena 3.

Ce trebuie să facă toți cei care dețin proprietăți în paragină

Cei care dețin terenuri neîngrijite și case lăsate în paragină o să fie nevoiți să se ocupe de acestea. Altfel, proprietarii o să plătească sume record dacă nu renovează și nu curăță proprietățile pe care le dețin. Aceștia nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a se ocupa de ce au de făcut.

Mai exact, termenul pentru cei care sunt obligați să se ocupe de proprietățile care nu au fost îngrijite expiră la finalul lunii. Persoanele din Pitești care nu au curățat terenurile și nu au renovat clădirile trebuie să se ocupe cât mai repede de aceste lucruri pentru a nu scoate mulți bani din buzunar.

Este prima dată în ultimii 30 de ani când o astfel de decizie este luată în Pitești. Mărirea colosală de 500% la impozite o să le dea mari bătăi de cap multor persoane care dețin astfel de proprietăți.