Vești bune din Italia. Ce se întâmplă acum cu pacienții confirmați. Era surpriza pe care o așteptam cu toții

Vești bune din Italia. Ce se întâmplă acum cu pacienții confirmați. Era surpriza pe care o așteptam cu toții
Vești incredibile din Italia! Peninsula va anunța finalul restricțiilor

Italia a declarat sâmbătă seara 681 de decese înregistrate în decurs de 24 de ore, iar aceasta este cel mai mic număr înregistrat în ultimele nouă zile.

Vești bune din Italia. Ce se întâmplă acum cu pacienții confirmați

Per total, în Italia au fost raportate 124.632 de cazuri şi 15.362 de decese. Astfel că, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.805 de noi cazuri. Mai mult decât atât, optzeci de medici italieni şi-au pierdut viaţa din cauza noului coronavirus, care a fost depistat la finalul anului trecut în China.

Sâmbătă au ajuns în regiunea Marche din centrul Italiei, douăzeci de chirurgi, anestezişti şi asistenţi, pentru a sprijini echipele medicale de aici. Numărul cazurilor active în Italia este de 88.274, iar numărul total al celor vindecaţi a ajuns la 20.996.

Acum, Spania este ţara europeană cea mai afectată de Covid-19, cu 124.736 de cazuri raportate de la începutul epidemiei.

Câte cazuri de coronavirus sunt în România

La ora actuală, în România au fost confirmate, până acum, 3.613 infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze strict din surse oficiale. În ce privește numărul deceselor, în total, în România au murit 146 de persoane infectate cu coronavirus. Reamintim că primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

România a adoptat sâmbătă ordonanța militară cu numărul 7 și marchează noi restricții. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a aavut un mesaj pentru românii din diaspora, spunându-le să nu vină în România de Paște,

”Dragi compatrioți, rămâneți acolo unde locuiți, în acest an! Din păcate, aici, vom fi obligați să vă invităm să locuiți în spațiile de carantinare speciale. Acest lucru nu vor face bine nici nouă, nici dvs, nici familiilor. Vă mulțumesc dacă înțelegeți acest lucru. Vă pot garanta că vom ieși din acest episod împreună, depinde doar de noi cât de repede! Dumnezeu să binecuvinteze România și pe dvs, oriunde vă aflați!”, a spus ministrul Marcel Vela.

Urmăriți Playtech.ro și pe