Vestea zilei despre Adi Mutu! Viitorul naționalei de tineret este în joc, am aflat toate detaliile uluitoare

Vestea zilei despre Adi Mutu! Viitorul naționalei de tineret este în joc, am aflat toate detaliile uluitoare
Pleaca Adi Mutu de la nationala de tineret?

Fanii lui Adi Mutu stau în tensiune, de când Briliantul nu mai are contract cu Federația Română de Fotbal. Va rămâne sau nu Adi Mutu antrenor principal la naționala de tineret a tricolorilor? Aceasta este întrebarea arzătoare care stă pe buzele tuturor suporterilor fotbalului românesc, iar selecționerul pare să nu comenteze acest aspect, cel puțin pentru moment. Viitorul naționalei de tineret este în joc, am aflat toate detaliile uluitoare. 

Pleacă Adi Mutu de la naționala de tineret?

Conform jurnaliștilor de la Playsport, parteneriatul cu Adrian Mutu a expirat după prima rundă a turneului final al Campionatului European de la Budapesta, ceea ce înseamnă că fostul star de la Fiorentina este, în acest moment, liber de contract. Chiar dacă echipa Under 21 a fost eliminată din competiție la Budapeste și rezultatele echipei României au fost favorabilem, încă nu a fost pe masă o renegociere a contractului cu Briliantul.

Pleacă Adi Mutu de la naționala de tineret? Rezultatele obținute de Adrian Mutu ca selecționer al echipei naționale de fotbal Under 21 au atras atenția unor cluburi prestigioase de fotbal, care i-au făcut câteva oferte fostului atacant al naționalei României din anii 2000.

Cu toate astea, se pare că fostul soț al Alexandrei Dinu nu se gândește la alte oferte momentan. Surse apropiate Briliantului au declarat pentru sursa citată că Adi Mutu se va întâlni, zilele acestea, cu Mihai Stoichiță și alți oficiali de la FRF pentru renegocierea contractului său.

Adi Mutu și-a luat rămas bun de la jucătorii săi

Pleacă Adi Mutu de la naționala de tineret? Adrian Mutu a avut parte de câteva clipe emoționante, săptămâna trecută. Selecționerul și-a exprimat regretul cu privire la jucătorii pe care nu îi va mai putea antrena la naționala Under 21 de acum înainte.

Briliantul este foarte mândru de băieții săi, care au dat dovadă de talent și multă putere de muncă. Se pare, însă, că la Olimpiade tricolorii vor fi conduși de Mirel Rădoi, selecționerul naționalei mari de fotbal, și nu de Adi Mutu.

„Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului, ci pentru că nu o să vă mai antrenez. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune, turneul preolimpic, și trebuie să fiți concentrați. Chiar dacă eu nu o să fiu selecționer, ci Mirel, e același lucru. Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada.

Ceea ce vreau să vă spun este că, atunci când v-am spus că sunt mândru de voi, nu am făcut-o la mișto. Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi, pentru că sunteți senzaționali. Înainte de a încheia cu felicitările astea, vreau să le spun băieților care n-au jucat că îmi pare rău. Nu sunt perfect, alegerile mele nu sunt întotdeauna așa cum poate toată lumea ar vrea, dar nimic nu e în viață așa cum ai vrea.”, a declarat Adi Mutu, potrivit site-ului FRF.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI