Veste uriașă pentru Victor Slav. Ce a anunțat vedeta TV înainte de sărbători

Veste uriașă pentru Victor Slav. Ce a anunțat vedeta TV înainte de sărbători
Victor Slav, dezvăluiri despre iubita lui

Victor Slav se bucură de o nouă reușită pe plan profesional de când a obținut un rol important în show-ul ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. De asemenea, pe plan personal, el și-a găsit liniștea în brațele unei frumoase blondine, iar anunțul făcut acum de acesta o să îi bucure nespus pe fani.

Victor Slav, anunț spectaculos. Ce spune despre posibilitatea de a deveni din nou tătic

Victor Slav are planuri mari cu privire la relația pe care o are alături de iubita lui, Selina. Cei doi au început să formeze un cuplu în urmă cu aproximativ doi ani, preferând să nu ofere foarte multe detalii despre legătura amoroasă pe care o împărtășesc.

Prezentatorul de televiziune, în vârstă de 41 de ani, nu exlude posibilitatea de a mai avea un copilaș. Acesta a mărturisit că nu știe ce îi rezervă viitorul. Victor Slav se mai bucură de o fetiță, Sofia, pe care o are alături de Bianca Drăgușanu, fosta lui soție.

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul.

Cred că viața trebuie să își urmeze cursul. Și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta.

Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată, ‘niciodată’.”, a zis Victor Slav pentru Viva!.

Ce a dezvăluit Victor Slav despre iubita sa: „Îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea”

De asemenea, Victor Slav a mărturisit ce calități are femeia care l-a cucerit. Selina i-a oferit starului de la Kanal D tot ce visa de la o relație. Acesta se bucură de sprijin, liniște și empatie. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a punctat că iubita lui, pe lângă faptul că este foarte frumoasă, este și atentă.

„Este o femeie care îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții.

Cred că, dincolo de atracția fizică, cele mai importante lucruri într-o relație sunt înțelegerea, sprijinul, empatia, și am găsit toate aceste lucruri lângă ea.

Nu pot nega faptul că este și o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață.”, a mai spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI