Vestea așteptată de toată lumea. Se întâmplă chiar acum cu vaccinul pentru noul virus

Vestea așteptată de toată lumea. Se întâmplă chiar acum cu vaccinul pentru noul virus
livrarea de vaccin în noiembrie sau decembrie

În această dimineață presa britanică anunța că va începe livrarea de vaccin împotriva noului virus la spitalele britanice. Livrarea va începe de săptămâna viitoare.

Livrarea de vaccin împotriva noului virus ar începe 2 noiembrie

Livrarea de vaccin, numit Oxford AstraZeneca, la spitalele din Londra va fi începând cu 2 noiembrie, a fost raportat, dar Matt Hancock a redus speranțele că ar putea începe să fie administrat de Crăciun, scrie Mirror.

S-a afirmat că livrarea de vaccin va începe în Marea Britanie începând cu săptămâna viitoare. Un spital londonez a fost informat că loturile de potențial antidot ar putea fi disponibile începând cu 2 noiembrie.

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a redus rapoartele, spunând că NHS a fost rugat doar să fie pregătit „în cazul în care totul merge perfect”. În timp ce se fac loturi de livrarea de vaccin AstraZeneca, studiile sunt încă în desfășurare.

Niciun vaccin unic nu a fost considerat sigur și eficient pentru utilizare în masă. Se fac eforturi uriașe pentru a se asigura că spitalele din capitala londoneză vor avea parte de livrarea de vaccin. Alte studii clinice au fost oprite pentru a se asigura că mii de angajați din prima linie pot fi vaccinați de îndată ce există un rezultat oficial. Se pregătesc măsuri suplimentare de securitate.

Vestea așteptată de toată lumea. Se întâmplă chiar acum cu vaccinul pentru noul virus
livrarea de vaccin Oxford University / AstraZeneca și altul de la BioNTech / Pfizer așteptată.

”Vrem să fim pregătiți în cazul în care totul merge perfect. Dar nu cred ă că vom face acest lucru anul acesta. Programul progresează bine, încă nu suntem acolo. M-aș aștepta ca cea mai mare parte a lansării să fie în prima jumătate a anului viitor.”, a declarat secretarul pentru sănătate, Matt Hancock.

Declarația vine după ce, duminică, Mail a raportat că spitalului George Eliot NHS Trust din Warwickshire i s-a spus să fie pregătit pentru livrarea de vaccin la începutul lunii decembrie.

Livrarea la începutul lunii decembrie

Dr. Anthony Fauci a spus deja că va fi clar până la începutul lunii decembrie, dacă vreunul dintre vaccinurile potențiale multiple este sigur. NHS are un palmares încercat si testat pentru de vaccin.

NHS a anunțat că va colabora cu partenerii existenți în cadrul sistemului de sănătate. Totul pentru a se asigura un vaccin ce poate fi implementat in conditii de siguranță și eficiență. Un nou vaccin va fi implementat numai după ce s-a dovedit a fi sigur și eficient prin studii clinice robuste și aprobat pentru utilizare de către autoritatea de reglementare independentă.

Acest anunță apare după ce rapoartele Marii Britanii au stocat deja 340 de milioane de doze din șase vaccinuri prototip. Șefa grupului de lucru pentru vaccinuri din Marea Britanie, Kate Bingham, a recunoscut că există încă multe incertitudini. Aceasta a mai declarat că orice vaccin ar trebui să necesite mai mult de o doză.

Livrarea de vaccin Oxford University / AstraZeneca și altul, BioNTech / Pfizer este așteptată. În același timp sunt așteptate rezultatele studiilor de fază 3 în următoarele săptămâni. Profesorul Andrew Pollard, a avertizat că restricțiile stricte ar trebui continuate timp de luni de zile. Acesta a mai afirmat că unul dintre studii s-a dovedit a avea succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI